Het concept van business coaching, zoals tegenwoordig algemeen bekend, werd in 1993 ontwikkeld door de oprichter van ActionCOACH Brad Sugars. Meer dan twee decennia later staat het bedrijf waarmee het allemaal begon nog steeds bovenaan. Van een bescheiden one-man-show-operatie heeft ActionCOACHzich sindsdien ontwikkeld tot een miljoenenbedrijf. ActionCOACH blijft leidend en is nog steeds de voorloper in de business coaching branche

Play Video

Video: Introductie ActionCOACH systeem (engels)

De visie

Overvloed in de wereld door (her-)educatie van Ondernemers.

Play Video

Video: De ActionCOACH Visie & Missie (engels)

Intussen zijn meer dan 1.000 kantoren en ActionCOACHes aangesloten. Samen hebben zij in de afgelopen 25 jaar in meer dan 70 landen de bewezen business development systemen geleerd aan tienduizenden ondernemers in elke denkbare bedrijfstak. Iedere week!

Niet voor niets is ActionCOACH met honderden bewezen systemen en strategieën die gegarandeerd tot resultaten leiden, uitgegroeid tot hét top business coaching bedrijf ter wereld.

De missie

Een Businesscoach voor iedere ondernemer.

Waar je een ActionCOACH aan herkent?
1. Commitment
Ik zet mijzelf voor de volle 100% in bij alles wat ik doe, tot dat ik slaag. Ik sta volledig achter de visie, missie, cultuur en het succes van ActionCOACH, het huidige en toekomstige team, en onze klanten. Altijd.
2. Eigenaarschap
Ik ben zelf geheel verantwoordelijk voor mijn acties en de gevolgen hiervan en ben aanspreekbaar op alles wat zich afspeelt in mijn werk en mijn leven. Ik weet dat voordat veranderingen tot stand zullen komen, ikzelf als eerste moet veranderen.
3. Integriteit
Ik spreek altijd de waarheid. Wat ik beloof zal ik nakomen. Ik maak alleen afspraken met mezelf en anderen die ik wil en kan nakomen. Mocht dit eventueel lijken niet te gaan lukken dan communiceer ik dit duidelijk bij eerste gelegenheid die zich voordoet.
4. Uitmuntendheid
Goed is niet goed genoeg. Ik zal altijd producten en diensten leveren van uitmuntende kwaliteit die waarde toevoegen voor alle betrokkenen op de lange termijn. Ik zoek naar mogelijkheden om meer te doen met minder en volg een pad van constante en nooit eindigende verbetering en vernieuwing.
5. Communicatie
Ik spreek positief over mijn collega’s, mijn klanten en ActionCOACH in zowel publieke als privé aangelegenheden. Ik spreek met goede bedoelingen en maak daarbij gebruik van motiverende en positieve bewoordingen. Ik luister niet naar sarcasme of roddel en maak mezelf er ook niet schuldig aan. Ik neem aan dat wat er gezegd wordt geldt als waarheid voor de spreker op dat moment en ik neem de verantwoordelijkheid voor de reacties op mijn communicatie. Bij het groeten en afscheid nemen van mensen noem ik hen bij hun naam. Ik maak altijd eerst excuses voor elke verstoring in de relatie en ga dan zoeken naar een oplossing. Ik bespreek zorgen alleen privé met de betrokken persoon.
6. Succes
In alles wat ik doe concentreer ik mijn gedachten, energie en aandacht volledig op het positieve resultaat. Ik wil winnen en zorg ervoor dat ook anderen winnen: Win /Win. Altijd, toon ik mijn innerlijke trots, voorspoed, bekwaamheid en zelfvertrouwen. Ik ben een succesvol persoon.
7. Ontwikkeling
Ik leer van mijn fouten. Ik leer, groei en ontwikkel mijzelf continu, zodat ik mijn teamgenoten en klanten ook kan helpen leren, groeien en ontwikkelen. Ik ben een educator en ik sta toe dat mijn klanten hun eigen intelligente beslissingen nemen, want het gaat om hun toekomst. Ik geef praktische en bruikbare kennis in plaats van alleen maar theorie.
8. Samenwerking
Ik ben een teamspeler en teamleider. Ik doe alles wat nodig is om het team bij elkaar te houden en de teamdoelen te bereiken. Ik richt mij op samenwerking en kom altijd tot een beste oplossing, niet tot een compromis. Ik ben flexibel in mijn werk en in staat om te veranderen als wat ik doe niet werkt. Ik vraag om hulp als ik het nodig heb en ik help anderen die mij om hulp vragen.
9. Balans
Ik benader het leven evenwichtig, omdat ik weet dat de spirituele, sociale, fysieke en familiale aspecten net zo belangrijk zijn als de financiële en intellectuele aspecten. Ik maak mijn werk en mijn belangrijkste taken eerst af, zodat ik voldoende ‘quality time’ heb voor mijzelf en mijn gezin heb. Ook zorg ik voor tijd om mezelf te vernieuwen.
10. Plezier
Ik zie mijn leven als een reis om van te genieten en te waarderen. Ik creëer een sfeer van plezier en geluk, zodat iedereen om mij heen daar ook van kan genieten.
11. Systemen
Ik kijk altijd naar het systeem voor een oplossing. Als er een probleem ontstaat, pas ik eerst een correctie uit het systeem toe. Ik maak bij voorkeur gebruik van een systeemoplossing om te innoveren in plaats van te proberen de mensen te veranderen. Ik blijf trouw aan het systeem en volg het systeem precies, totdat er een nieuw systeem wordt ingevoerd. Zodra ik kans zie op een verbetering van het systeem, reik ik deze aan bij de eerste gelegenheid.
12. Consistentie
Ik ben consistent in mijn handelen, zodat mijn klanten en teamgenoten zich altijd prettig voelen in de omgang met mij. Ik ben gedisciplineerd in mijn werk en daarom zijn mijn resultaten, groei en succes consistent.
13. Dankbaarheid
Ik ben een oprecht dankbaar persoon. Ik bedank mensen en geef vaak blijk van mijn waardering op verschillende manieren. Zo weet men overal om me heen hoeveel ik alles en iedereen in mijn leven waardeer. Ik vier mijn overwinningen en de overwinningen van mijn klanten en het team. Ik betrap mijzelf en anderen consequent op de dingen die we goed doen.
14. Overvloed
Ik ben een overvloedig persoon, ik verdien mijn overvloed en ik ben gemakkelijk in staat om het zowel te geven als te ontvangen. Ik zorg voor overvloed op alle gebieden van mijn leven, met respect voor mijn eigenwaarde en die van anderen. Ik word beloond voor de mate van overvloed die ik voor anderen creëer en ik accepteer dat ik alleen die mate van overvloed ontvang die hiermee in balans is.
Previous slide
Next slide

Manifest

ActionCOACH is een team van toegewijde, positieve en succesvolle mensen die er altijd naar streven om gebalanceerd, professioneel en oprecht te zijn. We zullen binnen onze ’14 Cultuurpunten’ werken om er zeker van te zijn dat iedereen die in aanraking komt met, of in aanraking is gekomen met het ActionCOACH team, daar enorm veel baat bij zal hebben en op een bepaalde manier dichterbij de persoon komt die men wil zijn of de doelen halen die men wil bereiken.

De klanten van ActionCOACH, of ze nu klein, middel of groot zijn, zullen het verlangen hebben om ons hen te laten helpen met het bereiken van hun doelen. Onze klanten zullen vooruitstrevend zijn, bereid zijn om te leren en te groeien en bereid zijn om als een teamspeler te werken aan de ontwikkeling van een organisatie met ‘Mensen’.

We zullen samenwerken met iedereen die gelooft dat zij onze concurrentie zijn. We houden ons bezig met ‘Edutainment’. We zullen onszelf, onze klanten en iedereen waar we mee werken opleiden terwijl wij hen entertainen en een leuke leeromgeving creëren.

We zullen onze klanten onderwijzen in marketing- en bedrijfsontwikkeling technieken van wereldklasse met gebruik van audio, video, eenvoudige werkboeken, workshops, seminars en andere technologieën.

Onze producten en diensten zijn van de hoogste kwaliteit, hun geld waard en ofwel afkomstig onszelf of van externen, en zullen altijd de meeste waarde toevoegen en altijd gebruik maken van de nieuwste en meest effectieve trainingsmethodes die beschikbaar zijn.

Onze klanten zullen meer op houding dan op grootte worden geselecteerd en zij zullen zaken met ons willen doen omdat wij begrijpen dat mensen belangrijk zijn, systemen een bedrijf moeten sturen, wij de meest praktische, meest toepasbare en snelste strategieën bieden voor groei en het meest belangrijke, omdat wij menen wat we zeggen.

Vind de kansen die je nu laat liggen.

Met garantie op resultaat

Het stappenplan van ActionCOACH is sinds 1993 keer op keer getest en bewezen. We hebben het keer op keer zien werken; we weten dat het kan!
0 +
Landen
0 +
Coaches
0 +
Ondernemers per maand
Vind de kansen die je nu laat liggen! Het is gratis, duurt max. 5 minuten en je krijgt direct een rapport op maat ...
Goed bezig!;)

Want ik wil ook graag met jóu kennismaken ...

Laat je gegevens achter en ik bel je binnen 48 uur om even kort kennis te maken en – eventueel – een vervolgafspraak te plannen. Tot snel!