Seminar Programma

Krijg een leuker leven met een bedrijf dat werkt zonder jou!

Mijn Business Seminars zijn bedoeld voor MKB-ondernemers die een werkelijk ‘vrije’ ondernemer zouden willen zijn met weinig stress, genoeg vrije tijd en een winstgevend bedrijf dat je – nu of ooit – voor een goede prijs kunt verkopen. Want iedereen kan ondernemer worden, maar een stabiel en toekomstbestendig bedrijf bouwen is een heel ánder verhaal …

Er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar!

Wanneer

9 December 2021 (donderdag)
Aanvang: 16:00 uur
Einde: 18:00 uur

Waar

Hotel Umberto
Graafseweg 699
6603 CE Wijchen

Programma

De toekomst van een ondernemer kent veel onzekerheden. Maar hoewel we geen invloed hebben op wat er om ons heen gebeurd, betekent dit niet dat we het succes en ons toekomstperspectief aan het toeval moeten overlaten. Er is een manier om de toekomst van je bedrijf – en je manier van leven – richting te geven en beter te sturen.

In 90 minuten neem ik je mee in het speciaal voor het MKB ontwikkelde en beproefde ActionCOACH stappenplan dat al sinds 1993 met veel succes wordt toegepast door tienduizenden ondernemers in de hele wereld. En als bonus leer je een universele en krachtige marketingformule met 350+ strategieën om structureel meer klanten, meer omzet en meer winst te realiseren. 

Ticket

€ 15,- *
* = met een VIP-ticket is de entree gratis.

Reserveer je plek

Wees op tijd want er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar!

Wat zeggen ondernemers?

Play Video
Play Video
Play Video