samenwerken

Voor sommige ondernemers is een eenmalige korte sprint genoeg om weer door te kunnen. Voor andere ondernemers biedt een langere samenwerking uitkomst. Bepaal zelf wat het beste bij je past!

BRAINSTORM sessie(s)

1 of meer sessies van 90 minuten.

Kennis- en inspiratie boost

Per sessie bespreken we een onderdeel van je bedrijfsvoering waar je in vastloopt of behoefte hebt aan kennis, inspiratie, tips en advies.

  • Jij bepaalt de onderwerpen.
  • De sessies zijn bij mij of online.

QUICKWIN programma

1 of meer dagdelen.

Knelpunten oplossen en (verbeterplan) maken

Per sessie zoomen we in op een of meer knelpunten in jouw bedrijf en bespreken we de mogelijkheden hoe je die kunt oplossen.

  • We bepalen samen de onderwerpen.
  • We maken samen het actieplan, dat jij zelf gaat uitvoeren.
  • De sessies zijn bij mij of bij jou.

GROWTH programma

Jaarprogramma.

Groeiplan maken en uitvoeren

Samen met je (MT) team ga je aan de slag met een of meer krachten uit het Business Design Framework. Je maakt samen het plan en voert het samen uit.

  • Per kwartaal een (hei)dag met je (MT) team (strategie en planning).
  • Elk kwartaal voorgaand kwartaal evalueren.
  • Elke maand 2 uur 1:1 sessie met ondernemer.
  • Bij start 2 dagen Visie & Strategie (BHAG & Roadmap).

MENTOR Q&A online

Elke week online in een groep

Stok achter de deur

Optioneel als vervolg op het Quickwin-programma: Om je verbeterplan uit te voeren heb je wellicht hulp en tools nodig. En een stok achter de deur om te doen wat gedaan moet worden. Dan kun je elke week deelnemen aan een online Q&A coachingsessie (groep van max. 4 ondernemers). Tarief v.a. € 390,- per maand.

MENTOR 1:1 programma

Elke week 1:1 coaching

Stok achter de deur op maat

Voor ondernemers die behoefte hebben aan 1:1 advies en begeleiding, bied ik een beperkt aantal mogelijkheden voor exclusieve wekelijkse een-op-een coaching. Vraag mij naar de mogelijkheden.

waarom?

Waarom niet!

De 8 zekerheden ...

Sparringpartner die jou begrijpt
Meer vooruitgang
Goede ideeën
Meer voldoening
Nieuwe energie
Nieuwe kennis
Minder risico
Minder zorgen

nog vragen?

Veelgestelde vragen

Deze door mij ontwikkelde methode is gebaseerd op de principes van Design Thinking in combinatie met mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven. Het framework brengt in kaart wat de meest essentiële krachten zijn die het succes van je bedrijf bepalen en wat de knoppen zijn waar je aan kunt draaien. Daardoor kun je focussen op de juiste dingen als je aan je bedrijf wilt werken. Zo voorkom je dat je succes is overgeleverd aan geluk en toeval. Lees meer over het Business Design Framework.

Helaas hangen er nog best wel wat taboes en misverstanden in de lucht. Je doet er verstandig aan die te negeren. Lees in dit artikel waarom

Door te kijken naar ervaring, specialisatie en het begrijpen van jouw specifieke behoeften en doelen. Maar vooral ook door eerst kennis te maken en te kijken of je een klik hebt.

Een mentor geeft advies op basis van eigen ervaring, terwijl een businesscoach begeleiding biedt bij het ontwikkelen van vaardigheden en het behalen van doelen. Ik doe het allebei.

Absoluut! Het is zeer waardevol omdat je een sterke basis voor je bedrijf bouwt en voorkomt dat je door gebrek aan kennis en ervaring de verkeerde beslissingen neemt … die vaak veel tijd en geld kosten.

Dat hangt af van verschillende factoren, zoals de specifieke uitdagingen van je bedrijf en de inzet van jou als ondernemer. Het kan variëren van enkele maanden tot een jaar voordat duidelijke verbeteringen zichtbaar worden.

Door het stellen van meetbare doelen, het volgen van vooruitgang en het evalueren van de algehele bedrijfsprestaties.

Dat hangt af van waar je voor kiest: een korte sprint of het mentorprogamma.

Dat hangt af van wat je wilt bereiken en hoe snel. Een intensief traject vraagt een grotere investering dan af en toe een coachingsessie. We spreken van tevoren een tarief met elkaar af, zodat je weet waar je aan toe bent. 

join us

Next-Level Business Platform

Heroes in Business

Word óók lid van hét netwerk waar de uitwisseling van relaties, ideeën, kennis en ervaring net zo dynamisch is als de wereld waarin we leven. Exclusief voor ondernemers in Nederland.

Terugbelverzoek

Goed bezig!;) Want ik wil ook graag met jóu kennismaken ...

Laat je gegevens achter en ik bel je binnen 48 uur om even kort kennis te maken en (eventeel) een vervolgafspraak te plannen.