Groei en succes in rap tempo

Play Video
Bright Cleaning
ActionCOACH_UK_referenties_2021
Play Video
ActionCOACH UK

Echt bijzonder ...

Als je ruim 20 jaar ondernemer bent en een mooi bedrijf hebt opgebouwd, meerdere bedrijven hebt gekocht en verkocht en daar leuk mee verdiend hebt, dan denk je dat je het wel weet. Hoe winst maken werkt. Ik heb dat allemaal al gedaan en meegemaakt en nu ruim 50 man in dienst. Maar de methode van ActionCOACH verraste me toch. En het werkt. Met het hele team aan de slag om onze doelen te bereiken en meer uit het bedrijf te halen. Echt bijzonder.
Anoniem

We werken nu veel minder ad-hoc.

Concreet heeft het ons de structuur opgeleverd waar we naar zochten. Dat we veel meer planmatig werken, met een kwartaalplan en weekplannen. We werken nu veel minder ad hoc. Ook hebben we door ActionCOACH geleerd nog meer en beter op onze cijfers te sturen.
Maritsa Venlhof
Plein 7

We kampten met organisatorische problemen. Nu is alles gestructureerd.

Aangezien we een jonge organisatie zijn, die net 2,5 jaar geleden gestart is, kampten we met organisatorische problemen, waardoor we vooral op zoek waren naar iemand om ons te helpen. Iemand die ook de valkuilen al heeft meegemaakt in het bedrijfsleven en die ons naar een betere organisatie ging leiden. Dit doen we met one-to-one coaching en de 90 dagen actieplannen waar we doelen vastleggen die worden begeleid en opgevolgd. Door de coaching is onze omzet maal 3 gegroeid. En dat is niet slecht!
Glenn van Herck
Belgium Technics

Wat zeggen mensen over mij?

Astrid_van_Leeuwen
Yolanda is voor mij een fijne sparring partner. Zij houdt een overzicht op strategische niveau en kan zaken in de structuur plaatsen op gebied van E-commerce en omni channel. Het creëert voor mij steeds opnieuw een A-ha moment, waarbij zaken op zijn plek vallen.
Astrid van Leeuwen
Beddinghouse
Paul_Mulders
Helaas te kort gewerkt met Yolanda, maar in de tijd dat we samen de formules Euronics en Witgoedspecialist verder vorm gaven was ik altijd onder de indruk van haar gedrevenheid en professionaliteit, daarbij altijd denkend vanuit online kansen en deze direct vertalen naar kansen.
Paul Mulders
United Retail
Nico_Stuive
Het was een groot genoegen om Yolanda als Internet Strategist voor ons team te hebben. Mede door haar adviezen, out of the box denkend en een zeer hoge betrokkenheid bij alle projecten staan we waar we nu staan. Pragmatiek, realistisch denken en structuur aanbrengen binnen projecten kenmerken haar. Een zeer prettig iemand om mee te sparren en stappen vooruit te zetten.
Nico Stuive
Leen Bakker
Yvonne_Karman
Zoek je iemand die je kan adviseren op het gebied van online strategie, iemand die inspireert, coacht en resultaat levert? Dan moet je bij Yolanda zijn! Ze stelt kritische vragen en denkt mee … Ze kijkt breed, denkt vooruit en denkt in online- maar vergeet ook offline communicatie niet. Ze is betrokken, eerlijk en gewoon een onwijs leuke vrouw!
Yvonne Karman
De Anko
Geniet meer van je leven als ondernemer.

Bouw een bedrijf dat werkt zonder jou.

Business Coaching
Neem een mentor

1:1 Sparringpartner
Stok achter de deur

Business Academy
Doe workshops

On demand workshops en trainingen voor jou en je team.

Business Events
Join us

Strategie & Planning dagen
Mastermind Groepen

Binnenkort
Vind de kansen die je nu laat liggen! Het is gratis, duurt max. 5 minuten en je krijgt direct een rapport op maat ...
Goed bezig!;)

Want ik wil ook graag met jóu kennismaken ...

Laat je gegevens achter en ik bel je binnen 48 uur om even kort kennis te maken en – eventueel – een vervolgafspraak te plannen. Tot snel!