Referenties

Communiteers

Bas

Ik mag nu al zo’n anderhalf jaar werken met Yolanda en onder andere met behulp van het Actioncoach programma helpt ze mij regelmatig met het maken van de juiste keuzes. Met haar ruime ervaring en inzichten weet ze mij steeds weer uit te dagen en is ze in staat mij stap voor stap te laten groeien als ondernemer. Een samenwerking met Yolanda kan ik mede door haar persoonlijke en gerichte aanpak van harte aanbevelen.

Creating Heroes

Freek

Yolanda is een echte spiegel. Tijdens de alignement hebben we met haar ons grote ambitieuze doel neergezet. Iedere coachsessie weet ze door kritische vragen ons steeds weer bij de les te houden om onze doelen te halen. Het voelt soms vervelend, én dat is precies de bedoeling!

Beddinghouse

Astrid

Yolanda is voor mij een fijne sparring partner. Zij houdt een overzicht op strategische niveau en kan zaken in de structuur plaatsen op gebied van E-commerce en omni channel. Het creëert voor mij steeds opnieuw een A-ha moment, waarbij zaken op zijn plek vallen.

Leen Bakker

Nico

Het was een groot genoegen om Yolanda als Internet Strategist voor ons team te hebben. Mede door haar adviezen, out of the box denkend en een zeer hoge betrokkenheid bij alle projecten staan we waar we nu staan. Pragmatiek, realistisch denken en structuur aanbrengen binnen projecten kenmerken haar. Een zeer prettig iemand om mee te sparren en stappen vooruit te zetten.

United Retail

Paul

Helaas te kort gewerkt met Yolanda, maar in de tijd dat we samen de formules Euronics en Witgoedspecialist verder vorm gaven was ik altijd onder de indruk van haar gedrevenheid en professionaliteit, daarbij altijd denkend vanuit online kansen en deze direct vertalen naar kansen.

De Anko

Yvonne

Zoek je iemand die je kan adviseren op het gebied van online strategie, iemand die inspireert, coacht en resultaat levert? Dan moet je bij Yolanda zijn! Ze stelt kritische vragen en denkt mee … Ze kijkt breed, denkt vooruit en denkt in online- maar vergeet ook offline communicatie niet. Ze is betrokken, eerlijk en gewoon een onwijs leuke vrouw!

Terugbelverzoek

Goed bezig!;) Want ik wil ook graag met jóu kennismaken ...

Laat je gegevens achter en ik bel je binnen 48 uur om even kort kennis te maken en (eventeel) een vervolgafspraak te plannen.