Waarom?

  • Kennis bijspijkeren.
  • Andere ondernemers ontmoeten.

Trakteer je klanten en relaties op inspiratie die ze nog lang zal heugen. Overal waar we de succesformule van ActionCOACH uitleggen, zijn ondernemers onder de indruk en enthousiast. Met name de 5-Ways – een relatief eenvoudige aanpak om je winst te vergroten – is voor veel ondernemers een eye-opener.

Wat ga je doen?

Het 6-Steps-Seminar is een 60-90 minuten durend event op locatie bij de organisator. De organisator is een persoon of bedrijf die een interessant en inspirerend event voor zijn of haar klanten wil organiseren. Combineer het met een borrel na afloop!

RelatieEVENT

Voor bedrijven die de band met hun klanten en relaties willen versterken.

vraag voorstel aan
Maak ondernemen leuker!

De eerste stap is simpel ...

Ben je een ondernemer en wil je jouw bedrijf – en je leven – naar een volgend niveau tillen? Meer tijd, meer geld, sneller groeien of een beter team? De eerste stap zetten is heel simpel en kost je niets … doe de quickscan of maak een afspraak …

Meer weten?

We kunnen bellen, zoomen of een persoonlijk gesprek plannen.

Quickscan

Vul de quickscan in om te zien of en hoe jij iets kan hebben aan mijn mentorprogramma of BusinessAcademy workshops. Het kost je maar een paar minuten om te ontdekken wat je kunt doen om ondernemen leuker te maken en een bedrijf te bouwen dat werkt zonder jou!

Twijfel je nog?

Claim je voucher*

voor een
GRATIS WORKSHOP
t.w.v. € 450,-

* Je claim voor een voucher is niet zondermeer te verzilveren. Omdat ik maar een beperkt aantal ondernemers in mijn workshops kan aannemen, is het aantal plaatsen dat ik gratis weg kan geven beperkt. Na ontvangst van je claim neem ik contact met je op.

Dat je twijfelt vind ik niet meer dan logisch! Want een coach nemen is een belangrijke beslissing in je leven. En dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste coach aan je zijde krijgt. Eentje die bij je past en die jouw situatie begrijpt. En iemand die je écht verder helpt! Om daar achter te komen nodig ik je uit om kostenloos een van mijn ActionCLUB workshops bij te wonen

Deze website gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Privacybeleid.