RelatieEVENT

Programma

RelatieEVENT

Eenmalig 60-90 minuten.

Trakteer je klanten en relaties op inspiratie die ze nog lang zal heugen. Overal waar we de succesformule van ActionCOACH uitleggen, zijn ondernemers onder de indruk en enthousiast. Met name de 5-Ways – een relatief eenvoudige aanpak om je winst te vergroten – is voor veel ondernemers een eye-opener.

  • Kennis bijspijkeren.
  • Andere ondernemers ontmoeten.

Waarom dit programma?

Bestaande klanten houden is minstens zo belangrijk als nieuwe klanten werven! Een relatie event is daarvoor een zeer geschikte manier. Je laat klanten weten dat je de samenwerking waardeert en het heeft tevens de mogelijkheid om jezelf weer voor het voetlicht te brengen en ‘offline’ banden aan te halen. Met mijn input creëer je een laagdrempelig relatie event met een hoge opkomst. Waarom? Omdat je gasten dit niet willen missen! Te meer omdat in de huidige steeds verder digitaliserende economie, het een verademing is als er een activiteit wordt georganiseerd waar menselijke interactie mogelijk is.

Wat ga je doen?

Het 6-Steps-Seminar is een 60-90 minuten durend event op locatie bij de organisator. De organisator is een persoon of bedrijf die een interessant en inspirerend event voor zijn of haar klanten wil organiseren. Combineer het met een borrel na afloop!

Programma

RelatieEVENT

Voor bedrijven die de band met hun klanten en relaties willen versterken.

Investering tijd

Eenmalig 60-90 minuten.

Investering financieel

vraag voorstel aan

Workshops

Agenda

Ja, ik wil vrijblijvend de workshop agenda ontvangen ...

Hallo!
Wat kan ik vandaag voor jou betekenen?

Wat leuk dat je interesse toont om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Kies hieronder waar je interesse naar uitgaat ...

Ik wil graag ...

Twijfel je nog?

Claim je voucher*

voor een
GRATIS WORKSHOP
t.w.v. € 450,-

* Je claim voor een voucher is niet zondermeer te verzilveren. Omdat ik maar een beperkt aantal ondernemers in mijn workshops kan aannemen, is het aantal plaatsen dat ik gratis weg kan geven beperkt. Na ontvangst van je claim neem ik contact met je op.

Dat je twijfelt vind ik niet meer dan logisch! Want een coach nemen is een belangrijke beslissing in je leven. En dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste coach aan je zijde krijgt. Eentje die bij je past en die jouw situatie begrijpt. En iemand die je écht verder helpt! Om daar achter te komen nodig ik je uit om kostenloos een van mijn ActionCLUB workshops bij te wonen

Deze website gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Privacybeleid.