Waarom?

  • Ambitieus en doelgericht groeien.
  • Resultaatgericht gaan werken.
  • De ‘gaten’ in je kennis al doende vullen.
  • Al je dromen, plannen en ideeën realiseren.

1:1 Coaching is het meest interessant voor ondernemers met een bedrijf met meer dan 5 werknemers, en waar de groei van de omzet en/of winst op de een of andere manier lijkt te stagneren. Je hebt het op zich best goed voor elkaar, maar waarschijnlijk werk je heel veel uren in je bedrijf omdat het niet kan overleven zonder jouw voortdurende aandacht. Je werkt enorm hard en bent zoveel tijd in je bedrijf aan het werk, dat je gezin, familie en vrienden daaronder lijden. Je hebt genoeg ideeën en plannen om het beter te maken, maar die komen maar niet van de grond. Want de waan van de dag zorgt dat je structureel te druk bent! Wil je dát veranderen? Dan is 1:1 coaching écht iets voor jou!

Wat ga je doen?

Het 1:1 coaching programma bestaat voor een belangrijk deel uit één-op-één coachinggesprekken. Elke week, op een vast tijdstip, hebben we zo’n sessie. Geen ‘koffieautomaatpraatje’ maar gestructureerd en actiegericht. Tijdens deze coachingsgesprekken gaan we in op het stellen van doelen, het creëren van nieuwe marketingstukken en het ontwikkelen van nieuwe verkoopstrategieën en bedrijfssystemen. We pakken alles aan wat voor jou nodig is om je doelen te realiseren.

Net als alle programma’s is de basis voor mijn coaching aanpak het ActionCOACH Stappenplan. Een formule speciaal ontworpen voor MKB ondernemers die bereid zijn zich maximaal in te zetten om hun bedrijf succesvoller te maken en te laten groeien. De geschiktheid, de volgorde en de prioriteiten van de strategieën en activiteiten die we gaan inzetten bepalen we in eerste instantie tijdens onze kick-off (Alignment). Gaandeweg sturen we bij waar nodig.

2019_Guarantee_Badge_26weken-300

Mentorprogramma

Focus op resultaat, begeleiding en maatwerk. Voor de ondernemer die er alles uit wil halen wat erin zit.

Maak ondernemen leuker!

De eerste stap is simpel ...

Ben je een ondernemer en wil je jouw bedrijf – en je leven – naar een volgend niveau tillen? Meer tijd, meer geld, sneller groeien of een beter team? De eerste stap zetten is heel simpel en kost je niets … doe de Business Performance Scan of maak een afspraak …

Meer weten?

We kunnen bellen, zoomen of een persoonlijk gesprek plannen.

Business Performance Scan

Geef antwoord op 25 vragen om te ontdekken wat goed gaat en wat beter kan in jouw bedrijf. 

  • Maximaal 5 minuten.
  • Volledig gratis.
  • Direct resultaat op maat.

Twijfel je nog?

Claim je voucher*

voor een
GRATIS WORKSHOP
t.w.v. € 450,-

* Je claim voor een voucher is niet zondermeer te verzilveren. Omdat ik maar een beperkt aantal ondernemers in mijn workshops kan aannemen, is het aantal plaatsen dat ik gratis weg kan geven beperkt. Na ontvangst van je claim neem ik contact met je op.

Dat je twijfelt vind ik niet meer dan logisch! Want een coach nemen is een belangrijke beslissing in je leven. En dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste coach aan je zijde krijgt. Eentje die bij je past en die jouw situatie begrijpt. En iemand die je écht verder helpt! Om daar achter te komen nodig ik je uit om kostenloos een van mijn ActionCLUB workshops bij te wonen

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Privacybeleid.