LEEScafé voor Ondernemers

Opening!

Kom je ook op woensdag 2 maart naar de opening?

DATUM
woensdag 2 maart 2022

TIJD
inloop van 18:00 tot 20:00 uur

LOCATIE
Dekker v.d. Vegt
Marikenstraat 29 | Nijmegen

ENTREE
Gratis (wel aanmelden graag!)

Aanmelden voor openingsevent gaat via LinkedIn ...

Waarom?

Een bedrijf succesvol maken en houden – en het (ooit) voor een goede prijs verkopen – gaat niet vanzelf. Want ervaringen uit het verleden, zijn geen garantie voor de toekomst. Wat gisteren nog wél werkte, werkt morgen niet meer …

Ondernemen is topsport

Ondernemen moet je dan ook eigenlijk zien als een vorm van topsport! En als topsporter moet je blijven trainen om succes te behalen. Of je nu aangeboren talent hebt of niet, je moet altijd hard blijven werken en je grenzen steeds weer verleggen. Als ondernemer is dat niet anders! Alleen moet je niet zozeer je kennis en vaardigheden van je ‘vak’ trainen, maar vooral die van de kunst van het ondernemen. Oftewel, hoe je AAN je bedrijf moet werken, in plaats van IN je bedrijf. Want alleen dan is je bedrijf goed te verkopen …

Dat is waarom ik het Leescafé voor ondernemers ben gestart.

LeesCafé

Nijmegen

WAAR: Dekker v.d. Vegt in Nijmegen.
WANNEER: Woensdagavond (eerste woensdag van de maand).
TIJD: van 19:30 – 21:00 uur

€ 370,-

Per kwartaal
inclusief boek van de maand, dagboek, pen, hapje en drankjes.

LeesCafé

Online

WAAR: Virtueel via Zoom.
WANNEER: Donderdagochtend (eerste donderdag van de maand).
TIJD: van 8:30 – 10:00 uur

€ 210,-

Per kwartaal 
exclusief boek van de maand.

Wat levert het op?

In het Leescafé voor Ondernemers lees je een selectie van mindset- en managementboeken en komen we eenmaal per maand bijeen om met elkaar de lessen uit het boek – en de toepassing in de praktijk – te bespreken.

Het is niet zomaar een leesclubje of boekenclub, maar een goed doordachte manier om je persoonlijke en zakelijke kwaliteiten als ondernemer naar een hoger niveau te tillen. De boekenlijst waar je mee aan de slag gaat, is ontwikkeld op basis van de ActionCOACH visie op ondernemen. En op basis van het beproefde en bewezen stappenplan dat ten grondslag ligt aan het coachen van tienduizenden MKB ondernemers over de hele wereld …

Kortom, dit is wat jouw lidmaatschap zal opleveren …

  1. Je maakt kennis met de inzichten en know-how van mensen in de wereld die iets interessants te vertellen hebben over de kunst van het ondernemen. Dat varieert van managementboeken tot boeken over mindset.
  2. Je gaat niet in het wilde weg zomaar een boek lezen, maar je leest alleen de mindset- en managementboek klassiekers die echt waardevol voor je kunnen zijn. Zorgvuldig geselecteerd op basis van de ActionCOACH visie op succesvol ondernemen en hoe je een bedrijf bouwt dat werkt zonder jou.
  3. Je haalt veel meer uit het lezen van een boek, omdat je jouw inzichten met ándere ondernemers deelt en bespreekt. Want iedereen leest anders en andere mensen halen er weer andere inzichten uit dan jijzelf.
  4. De inzichten en know-how uit de boeken worden aangevuld met kennis, ervaring en inzichten vanuit het ActionCOACH Business Coaching programma. Je leert dus niet alleen door het lezen van een bepaald boek, maar je krijgt ook nog veel extra praktische tips van een businesscoach om het in de praktijk te brengen.
  5. Je hebt een stok achter de deur om te lezen en jezelf te ontwikkelen. Want vaak willen we wel meer lezen, maar komt het er niet van …

Dat is wat we in het Leescafé voor Ondernemers elke maand gaan doen. Dus zorg dat je erbij bent, want het aantal stoelen is beperkt!

De boeken die we lezen zijn altijd goed leesbaar en zullen tal van slimme, direct bruikbare ideeën en strategieën bieden. Voor ervaren én onervaren ondernemers.

Download boekenlijst

Maak ondernemen leuker!

Lees mee in het LeesCafé voor Ondernemers.

Twijfel je nog of het iets voor jou is? Kom vrijblijvend een keertje kijken! Meld je daarvoor wel eerst even aan via onderstaand formulier … dan reserveren we een stoel voor jou!

Na je aanmelding neem ik contact met je op om verdere details te bespreken.