GrowthCLUB

Deelnemen aan de GrowthCLUB betekent dat je in één dag per kwartaal je business planning op orde krijgt én de kans om te leren van de strategieën die in andere bedrijven worden toegepast én te netwerken met andere ondernemers.

Voor wie

De GrowthCLUB is bedoeld voor ondernemers en managers van kleine en grote bedrijven.

Veel ondernemers kiezen ervoor om één of twee leden van hun senior team mee te nemen. Het helpt vaak om meer dan één persoon van een bedrijf mee te brengen, omdat het dan gemakkelijker is om op de dag zelf een 90-dagen-Businessplan op te stellen. Het betekent ook dat je op de werkvloer meteen aan de slag kunt met de uitvoering van de groeistrategie van je bedrijf.

Hoe het werkt

GrowthCLUB is jouw kans om even van een afstand naar jouw bedrijf te kijken en weer focus aan te brengen. Samen met jou maken we een succesplan voor de komende 90 dagen. Je keert getraind en met bewezen strategieën terug naar je bedrijf. Om met een helder doel voor ogen en nieuwe inzichten en middelen aan de slag te gaan om jouw doelen sneller te bereiken.

 • Hele dag workshop op een bijzondere locatie. De workshops van de GrowthCLUB worden elk kwartaal op een vaste locatie georganiseerd. De locatie is een inspirerende omgeving waar je écht even los kunt komen uit de waan van de dag.
 • Je leert elke keer iets nieuws. In de ochtend bestaat het programma elke keer uit een nieuw interessant onderwerp. Meestal komt er ook een spreker met een inspirerend verhaal.
 • Je maakt je planning voor het komende kwartaal. In de middag ga je aan de slag om je planning voor de komende 90 dagen op te stellen.
 • Je hebt tijd om met andere ondernemers te praten. Tijdens de lunch is er volop gelegenheid om met andere ondernemers te praten. Maar ook tijdens de afsluitende borrel heb je daar tijd voor.
 • Compleet verzorgd met eten en drinken. Tijdens de workshop wordt volop water, thee en koffie geserveerd. De lunch is voor je geregeld … rond het middaguur eten we met z’n allen samen. Dus je hoeft geen boterhammen mee te nemen;)

 

 

Vertragen om te plannen is niet alleen goed zakendoen, het kan het verschil betekenen tussen een gestaag stijgend traject of een sputterende, lukrake weg vooruit. Zonder planning raak je gefrustreerd, moet je veel werk opnieuw doen en verspil je uiteindelijk middelen aan projecten en activiteiten die nooit vruchten afwerpen. Maar het vertragen voelt tegenstrijdig met onze ondernemersgeest die aanzet tot sprinten in plaats van een langzaam en gestaag tempo.

Leer ook van de strategieën die andere ondernemers de afgelopen 90 dagen hebben gebruikt om hun winst te vergroten, winnende teams te bouwen en minder uren te werken. Luister goed. Maak aantekeningen. Bepaal welke methoden en technieken goed voor jouw bedrijf zijn en laat hen voor je werken.

Nog een bijkomend voordeel? Veel van onze deelnemers vinden overeenkomsten en verkopen uiteindelijk aan elkaar of werken op andere manieren samen …

Belangrijk om te weten

 1. Lid worden de GrowthCLUB doe je per jaar. Je kunt er wel voor kiezen om per kwartaal te betalen.
 2. Wil je graag eerst een keer komen kijken? Dat kan! Stuur me gewoon even een belverzoek of stuur een appje …
 3. Meestal kiezen ondernemers voor deelname aan de GrowthCLUB planningdagen in combinatie met een Alignment Workshop (Plan voor de Toekomst).

Wat het kost

Je bent lid van de GrowthCLUB voor € 1.980,- per jaar.

Waarom de ActionCOACH methode?

Met de ActionCOACH methode heb je als mkb ondernemer een allesomvattend stappenplan in handen om met minder risico te ondernemen en een leven te krijgen met meer zekerheid, meer voldoening en passief inkomen.

Als je de ActionCOACH methode gebruikt weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om je bedrijf – en je leven – met succes naar een hoger niveau te tillen en is verspilling van kostbare tijd, geld en energie verleden tijd.

 • Je krijgt scherp in welke richting jouw bedrijf het beste kan ontwikkelen en aan welke knoppen je daarvoor moet draaien.
 • Je wordt weer baas over je agenda en krijgt tijd om AAN je bedrijf en leuke projecten en plannen te werken.
 • Je krijgt de cashflow onder controle, stopt met het verspillen van geld en boost je omzet en winst onder aan de streep.
 • Je wordt een betere leider en verhoogt de zelfredzaamheid van je team tot het niveau dat jijzelf misbaar wordt in je bedrijf.
Sta je open voor een frisse blik?

Laat deze kans niet aan je neus voorbijgaan ...

Stap 1
Business Scan
Doe de test om de kansen in je bedrijf te vinden die je nu laat liggen ...
Stap 1
Stap 2
Meet & Greet
Als je ervoor open staat, plannen we een eerste kennismakingsgesprek (telefonisch of online). Om te ontdekken of we een klik hebben en of het voor jou interessant is om een volgende stap te zetten.
Stap 2
Stap 3
Discovery Sessie
Tijdens deze live sessie (bij jou) gaan we dieper in op de dilemma's en uitdagingen waarvan je denkt dat die de ontwikkeling en het succes van je bedrijf belemmeren. In feite een gratis coachingsessie 😜
Stap 3
Stap 4
Go / No Go
Als je overtuigd bent dat onze samenwerking jou verder gaat brengen, doe ik je een voorstel. Of we nemen afscheid van elkaar; altijd zonder 'hard feelings' ... 😃
Stap 4
Vind de kansen die je nu laat liggen! Het is gratis, duurt max. 5 minuten en je krijgt direct een rapport op maat ...
Goed bezig!;)

Want ik wil ook graag met jóu kennismaken ...

Laat je gegevens achter en ik bel je binnen 48 uur om even kort kennis te maken en – eventueel – een vervolgafspraak te plannen. Tot snel!


Hé, wacht even ...

Laat deze kans niet aan je neus voorbij gaan ...

JA, ik ontvang graag 25 quickwins die mij meer klanten, omzet en winst opleveren.

PS: je ontvangt 5 e-mails met 5 tips per keer.