GrowthCLUB-logo-WHT

Programma

GrowthCLUB

Per kwartaal 1 workshop van een hele dag

Wist je dat maar 2% van de bedrijfseigenaren een geschreven plan heeft … en dat nog minder zich eraan houden? Veel ondernemers raken verstrikt in de dagelijkse gang van zaken van hun bedrijf. Tijd vinden om te plannen en te reflecteren over wat werkt en wat niet, kan erg moeilijk zijn. De periodieke GrowthCLUB is dé workshop om los te komen uit de waan van de dag en waar je leert hoe je meer structuur in je bedrijf en je manier van werken kunt krijgen. En meer actiegericht gaat werken zodat je meer voor elkaar krijgt in minder tijd.

  • Gestructuurder gaan werken.
  • Meer tijd krijgen voor iets anders.
  • Meer plannen met succes realiseren.
  • Meer rust in je hoofd krijgen.

Waarom dit programma?

Als je niet weet waar je heen wilt, bereik je nooit je bestemming.

Een ondernemingsplan moet worden gezien als een levend document. Regelmatige updates en herzieningen zijn noodzakelijk zodat bedrijven meer proactief kunnen zijn in plaats van reactief op veranderingen in hun markt. Soms maken ondernemers een eerste ondernemingsplan om aan de financieringseisen te voldoen, daarna pakken ze het in en kijken er nooit meer naar om. Vaak hebben ondernemers het zó druk met dóen, dat ze niet de tijd nemen om de acties te plannen die ze moeten ondernemen om echt succesvol te zijn.

Plannen lijkt omslachtig en zonder volledige organisatorische consensus worden ze vaak niet uitgevoerd. Velen geloven dat planning niet effectief is en proberen hun bedrijf van moment tot moment te runnen. Deskundigen beweren het tegendeel. “Een bedrijfsplan is ook een routekaart die aanwijzingen geeft zodat een bedrijf zijn toekomst kan plannen en hobbels op de weg kan vermijden. De tijd die je besteedt aan het grondig en nauwkeurig maken en up-to-date houden van je ondernemingsplan is een investering die op de lange termijn grote dividenden oplevert” (Enterpreneur.com, 2020).

Een GrowthCLUB workshop creëert enorme resultaten. Je vertrekt met:

  • Energie, visie en focus voor de komende 90 dagen in jouw bedrijf.
  • Direct bruikbare strategieën en technieken om jouw winst te vergroten.
  • Een kant-en-klaar implementatieplan voor de eerstvolgende 90-dagen.
  • Krachtig (zelf)vertrouwen, leiderschap en besluitvormingsvaardigheden om jou en jouw bedrijf nog verder te brengen.

 

De aanpak van ActionCOACH zal je inspireren en helpen om een praktisch businessplan te schrijven waar je echt wat mee kunt. Een ‘levend’ en concreet actieplan dat je gegarandeerd zal helpen je bedrijf naar een volgend niveau te tillen.

Wat ga je doen?

Deelnemen aan de GrowthCLUB betekent dat je in één dag per kwartaal je business planning op orde krijgt én de kans om te leren van de strategieën die in andere bedrijven worden toegepast én te netwerken met andere ondernemers.

De GrowthCLUB is bedoeld voor ondernemers en senior managers die het meeste voordeel uit de dag willen halen. Natuurlijk is iedereen welkom. Veel ondernemers kiezen ervoor om één of twee van hun senior team mee te nemen. Het helpt vaak om meer dan één persoon van een bedrijf mee te brengen, omdat het dan gemakkelijker is om op de dag zelf een 90-dagen-Businessplan op te stellen. Het betekent ook dat je op de werkvloer meteen aan de slag kunt met de uitvoering van de groeistrategie van je bedrijf.

Ook heel interessant voor kleine(re) bedrijven

Iedereen heeft een 90-dagen-Businessplan nodig! Dit programma is daarom niet alleen voor grote bedrijven; GrowthCLUB is geschikt voor élk bedrijf. Of je nu de eigenaar bent van een bedrijf zonder werknemers, of deel uitmaakt van een grote organisatie met een groot team; alle maten van bedrijven nemen deel aan dit programma. In feite maakt de verscheidenheid het nog interessanter. En geweldig voor het uitbreiden van je zakelijke contacten.

Programma

GrowthCLUB

Focus op planning. Voor de ondernemer die meer wil bereiken in minder tijd.

Investering tijd

Per kwartaal 1 workshop van een hele dag

Investering financieel

vanaf € 495,- per kwartaal

Workshops

Agenda

Ja, ik wil vrijblijvend de workshop agenda ontvangen ...

Hallo!
Wat kan ik vandaag voor jou betekenen?

Wat leuk dat je interesse toont om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Kies hieronder waar je interesse naar uitgaat ...

Ik wil graag ...

Twijfel je nog?

Claim je voucher*

voor een
GRATIS WORKSHOP
t.w.v. € 450,-

* Je claim voor een voucher is niet zondermeer te verzilveren. Omdat ik maar een beperkt aantal ondernemers in mijn workshops kan aannemen, is het aantal plaatsen dat ik gratis weg kan geven beperkt. Na ontvangst van je claim neem ik contact met je op.

Dat je twijfelt vind ik niet meer dan logisch! Want een coach nemen is een belangrijke beslissing in je leven. En dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste coach aan je zijde krijgt. Eentje die bij je past en die jouw situatie begrijpt. En iemand die je écht verder helpt! Om daar achter te komen nodig ik je uit om kostenloos een van mijn ActionCLUB workshops bij te wonen

Deze website gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Privacybeleid.