Waarom?

  • Gestructuurder gaan werken.
  • Meer tijd krijgen voor iets anders.
  • Meer plannen met succes realiseren.
  • Meer rust in je hoofd krijgen.

Wist je dat maar 2% van de bedrijfseigenaren een geschreven plan heeft … en dat nog minder zich eraan houden? Veel ondernemers raken verstrikt in de dagelijkse gang van zaken van hun bedrijf. Tijd vinden om te plannen en te reflecteren over wat werkt en wat niet, kan erg moeilijk zijn. De periodieke GrowthCLUB is dé workshop om los te komen uit de waan van de dag en waar je leert hoe je meer structuur in je bedrijf en je manier van werken kunt krijgen. En meer actiegericht gaat werken zodat je meer voor elkaar krijgt in minder tijd.

Wat ga je doen?

Deelnemen aan de GrowthCLUB betekent dat je in één dag per kwartaal je business planning op orde krijgt én de kans om te leren van de strategieën die in andere bedrijven worden toegepast én te netwerken met andere ondernemers.

 

 

De GrowthCLUB is bedoeld voor ondernemers en senior managers die het meeste voordeel uit de dag willen halen. Natuurlijk is iedereen welkom. Veel ondernemers kiezen ervoor om één of twee van hun senior team mee te nemen. Het helpt vaak om meer dan één persoon van een bedrijf mee te brengen, omdat het dan gemakkelijker is om op de dag zelf een 90-dagen-Businessplan op te stellen. Het betekent ook dat je op de werkvloer meteen aan de slag kunt met de uitvoering van de groeistrategie van je bedrijf.

Ook heel interessant voor kleine(re) bedrijven

Iedereen heeft een 90-dagen-Businessplan nodig! Dit programma is daarom niet alleen voor grote bedrijven; GrowthCLUB is geschikt voor élk bedrijf. Of je nu de eigenaar bent van een bedrijf zonder werknemers, of deel uitmaakt van een grote organisatie met een groot team; alle maten van bedrijven nemen deel aan dit programma. In feite maakt de verscheidenheid het nog interessanter. En geweldig voor het uitbreiden van je zakelijke contacten.

GrowthCLUB

Focus op planning. Voor de ondernemer die meer wil bereiken in minder tijd.

vanaf € 495,- per kwartaal
Maak ondernemen leuker!

De eerste stap is simpel ...

Ben je een ondernemer en wil je jouw bedrijf – en je leven – naar een volgend niveau tillen? Meer tijd, meer geld, sneller groeien of een beter team? De eerste stap zetten is heel simpel en kost je niets … doe de quickscan of maak een afspraak …

Meer weten?

We kunnen bellen, zoomen of een persoonlijk gesprek plannen.

Quickscan

Vul de quickscan in om te zien of en hoe jij iets kan hebben aan mijn mentorprogramma of BusinessAcademy workshops. Het kost je maar een paar minuten om te ontdekken wat je kunt doen om ondernemen leuker te maken en een bedrijf te bouwen dat werkt zonder jou!

Twijfel je nog?

Claim je voucher*

voor een
GRATIS WORKSHOP
t.w.v. € 450,-

* Je claim voor een voucher is niet zondermeer te verzilveren. Omdat ik maar een beperkt aantal ondernemers in mijn workshops kan aannemen, is het aantal plaatsen dat ik gratis weg kan geven beperkt. Na ontvangst van je claim neem ik contact met je op.

Dat je twijfelt vind ik niet meer dan logisch! Want een coach nemen is een belangrijke beslissing in je leven. En dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste coach aan je zijde krijgt. Eentje die bij je past en die jouw situatie begrijpt. En iemand die je écht verder helpt! Om daar achter te komen nodig ik je uit om kostenloos een van mijn ActionCLUB workshops bij te wonen

Deze website gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Privacybeleid.