Een nieuw soort businessclub!

Voor ondernemers die willen groeien.

Persoonlijk. Zakelijk.

Eindelijk! Een nieuw soort businessclub. Een businessclub waar het niet draait om visitekaartjes uitwisselen of zoekvragen, maar waar zakelijke en persoonlijke groei centraal staat. Want alleen als je zelf groeit, kan je bedrijf ook groeien. 

Kick-Off Party

Kom vrijblijvend kennismaken op 10 mei 2022.

DATUM
dinsdag 10 mei 2022

TIJD
van 16:00 tot 19:00 uur

LOCATIE
N.E.C. Stadion | Nijmegen

ENTREE
Gratis met VIP-ticket (2 personen)

Blijf groeien. Zakelijk. Persoonlijk.

Ik geloof dat elke ondernemer perfect in staat is om zijn of haar bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ik denk dat de meeste ondernemers die niét vooruit komen terwijl ze toch keihard werken … hun tijd gewoon niet op de juiste manier besteden. Het probleem is alleen dat we onszelf zelden genoeg tijd gunnen om onze kwaliteiten en onze visie nog verder te ontwikkelen. Om te investeren in meer kennis, vaardigheden en het verzilveren van interessante relaties. De waan van de dag wint het altijd, want de schoorsteen moet blijven roken …

Ik ben ervan overtuigd dat ondernemers die zichzelf los kunnen maken uit de waan van de dag en zichzelf wél de tijd gunnen om te investeren in meer kennis, vaardigheden en interessante relaties, veel meer kunnen bereiken dan ze voor mogelijk houden. Zowel persoonlijk als zakelijk.

Blijf Groeien. Zakelijk. Persoonlijk.

Kenmerkend voor Heroes in Business is ...
Maak ondernemen leuker!

Blijf op de hoogte!

Neem contact met mij op of volg Heroes in Business op LinkedIn.