BusinessAcademy

Elk kwartaal je 90-dagen plan maken. Samen met andere ondernemers …

vanReincke_alignment

Een Alignment (strategiesessie) geeft helderheid voor jezelf en/of jouw team waarom en wat er moet gebeuren om een geweldig bedrijf te bouwen waar iedereen trots op is.

vanreincke_winner

Samen met je team een marketing & salesplan maken, gebaseerd op een beproefd en bewezen business chassis …

Zet de eerste stap ...

Stop met compenseren, vergroot je ondernemer comfortzone en maak plannen waar je energie van krijgt ...

zet de 1e stap
stap 2
stap 3
stap 4

Performance Scan

Elke ondernemer is uniek en kent zo zijn specifieke uitdagingen in zijn of haar bedrijf. Doe de Business Performance Scan om te inventariseren wat goed gaat en wat beter zou kunnen in jouw specifieke situatie.

Coachingsessie (gratis)

Als de uitkomst en de aanbevelingen uit de Performance Scan aangeven dat er aspecten in jouw bedrijf zijn die veel beter kunnen, heb je de mogelijkheid om een GRATIS 1:1 coachinggesprek met mij te plannen.

Plan & voorstel

Gedurende 90 minuten analyseren we samen alle aspecten van jouw bedrijfsvoering en brengen we in kaart hoe jij jouw ongewenste situatie kan ombuigen naar een beter perspectief op een succesvolle toekomst. En aan welke knoppen je daarvoor moet draaien.

Go / No go

Bij wederzijdse klik en interesse, bespreken we de mogelijkheden van een samenwerking. Of we nemen afscheid van elkaar; altijd zonder 'hard feelings', want ik heb er alle begrip voor dat een Business Coach voor sommige ondernemers een brug te ver is ...😃

swipe door stappen