Alignment

Programma

Alignment

dagdeel of hele dag

Wat is het dat je eigenlijk wilt voor je bedrijf? Wat is het dat je wilt in je persoonlijke leven? Meer winst, sneller groeien of een beter team? Meer rust in je hoofd, meer tijd of meer plezier?

Een doel hebben is belangrijk. Zeker als je ondernemer bent en je draagt ook de verantwoordelijkheid voor het welzijn van anderen: je team en hun gezinnen. Want als je niet weet wat je met je bedrijf wilt bereiken en waar je uiteindelijk naar toe wilt, hoe kun je er dan komen? Als je geen doel hebt kun je ook niet sturen. Dan is het afwachten waar ‘het lot’ jou brengt. Dat is toch niet wat je wilt?

En hoe zit het met jouw team? Als zij geen gemeenschappelijk doel hebben, hoe voorkom je dan dat individueel eigenbelang de boventoon voert? En hoe kun je dan het beste in iedereen naar boven halen, dat wat nodig is om de klus te klaren? Een gezamenlijke stip op de horizon verbindt en is dé manier om te komen waar je wilt zijn.

  • Een heldere richting voor het komende jaar.
  • Een praktisch plan van aanpak.
  • Alle neuzen dezelfde kant op.

Waarom dit programma?

Hoewel essentieel voor de groei van je bedrijf, een goed strategisch plan maken is niet zo simpel. Iedereen heeft andere ideeën. Welke zijn het beste? Hoe bepaal je de juiste activiteiten? Wie gaat wat doen? Of je nu de winst van je bedrijf wilt vergroten, je dienstverlening wilt uitbreiden of veranderen of je wilt groter groeien; dat lukt zelden zonder van te voren naar de tekentafel te gaan. Of zoals dat in deze tijd heet: een heisessie te organiseren.

De Alignment is een dagdeel of een dag waarin je alleen of met je team gaat bezinnen op waar je over een jaar wilt staan, wat goed gaat en wat beter kan. Kortom, we maken het koersplan voor het komende jaar.

De grootste winst die een Alignment je brengt:

  • Een heldere richting voor het komende jaar. Dan weet je zelf waar je aan moet werken. En dan weet iedereen wat er van hen verwacht wordt.
  • Een praktisch plan van aanpak waar je direct mee aan de slag kunt. Met allerlei activiteiten die bijdragen aan het realiseren van jouw zakelijke (en persoonlijke) doelen. Dan weet je zeker dat er geen tijd wordt verspild aan zaken die er eigenlijk helemaal niet toe doen.
  • De regie wordt door een onafhankelijk persoon gevoerd. Zonder verborgen agenda’s. Zonder eigenbelang.

 

Een Alignment (strategiesessie) geeft helderheid voor jezelf en/of jouw team waarom en wat er moet gebeuren om een geweldig bedrijf te bouwen waar iedereen trots op is.

Wat ga je doen?

De Alignment kan het beste worden omschreven als een interactieve workshop waarin we zullen werken aan verschillende aspecten van je bedrijf. Het doel van de Alignment is duidelijkheid krijgen over de missie, visie en doelen van het bedrijf en te bepalen hoe we jouw bedrijf succesvoller kunnen maken. Hoe we het verborgen potentieel kunnen verzilveren.

Je kunt de Alignment als ondernemer 1:1 doen (AlignmentSESSIE), of met de sleutelfiguren uit je team (AlignmentDAG).

Programma

Alignment

Voor ondernemers en management teams die meer doelgericht willen werken.

Investering tijd

dagdeel of hele dag

Investering financieel

vanaf € 1.495,-

Workshops

Agenda

Ja, ik wil vrijblijvend de workshop agenda ontvangen ...

Hallo!
Wat kan ik vandaag voor jou betekenen?

Wat leuk dat je interesse toont om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Kies hieronder waar je interesse naar uitgaat ...

Ik wil graag ...

Twijfel je nog?

Claim je voucher*

voor een
GRATIS WORKSHOP
t.w.v. € 450,-

* Je claim voor een voucher is niet zondermeer te verzilveren. Omdat ik maar een beperkt aantal ondernemers in mijn workshops kan aannemen, is het aantal plaatsen dat ik gratis weg kan geven beperkt. Na ontvangst van je claim neem ik contact met je op.

Dat je twijfelt vind ik niet meer dan logisch! Want een coach nemen is een belangrijke beslissing in je leven. En dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste coach aan je zijde krijgt. Eentje die bij je past en die jouw situatie begrijpt. En iemand die je écht verder helpt! Om daar achter te komen nodig ik je uit om kostenloos een van mijn ActionCLUB workshops bij te wonen

Deze website gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Privacybeleid.