Alignment Workshop

Het doel van de Alignment Workshop is dat je in alle rust en met een ervaren sparringpartner gaat nadenken over jouw gewenste toekomst. Hoe ziet voor jou zakelijk succes eruit? Hoe wil jij over 5 tot 10 jaar leven? Wat is jouw stip op de horizon?

Voor wie

Voor elke ondernemer die meer grip wil krijgen op de toekomst.

Hoe het werkt

Het doel van de Alignment is een duidelijk plan maken voor over 5-10 jaar én concreet wat dan de komende 12 maanden moet gaan gebeuren.

De onderwerpen die aan bod komen zijn:

  • Kansen en uitdagingen.
  • Toekomstvisie 3-5-10 jaar.
  • Koersplan 12 maanden.
  • Concreet actieplan eerste kwartaal.

 

Deze sessie duurt 3-4 uur en is een gesprek waarbij we jouw zakelijke én persoonlijke doelen als ondernemer in kaart brengen en analyseren. We gaan het hebben over je persoonlijke ‘bucketlist’  en over de dromen, plannen en ideeën die je voor je bedrijf hebt. We inventariseren wat goed gaat en wat beter kan en stellen een routebeschrijving op voor de toekomst van je bedrijf: een complete lijst met strategieën en ideeën die kunt gaan verzilveren.

Tijdens een tweede sessie bespreken we samen jouw Masterplan (op papier samengevat) en stellen je 90-dagenplan op met concrete acties om mee aan de slag te gaan.

Belangrijk om te weten

De locatie waar we onze Alignment houden is bij voorkeur een inspirerende omgeving waar je écht even los kunt komen uit de waan van de dag. Deze locatie regel (en betaal) je in principe zelf, maar ik kan je wel helpen om een geschikte plek te vinden.

Wat het kost

Jouw investering voor een Alignment en Masterplan is € 1.600,-.

Waarom de ActionCOACH methode?

Met de ActionCOACH methode heb je als mkb ondernemer een allesomvattend stappenplan in handen om met minder risico te ondernemen en een leven te krijgen met meer zekerheid, meer voldoening en passief inkomen.

Als je de ActionCOACH methode gebruikt weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om je bedrijf – en je leven – met succes naar een hoger niveau te tillen en is verspilling van kostbare tijd, geld en energie verleden tijd.

  • Je krijgt scherp in welke richting jouw bedrijf het beste kan ontwikkelen en aan welke knoppen je daarvoor moet draaien.
  • Je wordt weer baas over je agenda en krijgt tijd om AAN je bedrijf en leuke projecten en plannen te werken.
  • Je krijgt de cashflow onder controle, stopt met het verspillen van geld en boost je omzet en winst onder aan de streep.
  • Je wordt een betere leider en verhoogt de zelfredzaamheid van je team tot het niveau dat jijzelf misbaar wordt in je bedrijf.
Sta je open voor een frisse blik?

Laat deze kans niet aan je neus voorbijgaan ...

Stap 1
Business Scan
Doe de test om de kansen in je bedrijf te vinden die je nu laat liggen ...
Stap 1
Stap 2
Meet & Greet
Als je ervoor open staat, plannen we een eerste kennismakingsgesprek (telefonisch of online). Om te ontdekken of we een klik hebben en of het voor jou interessant is om een volgende stap te zetten.
Stap 2
Stap 3
Discovery Sessie
Tijdens deze live sessie (bij jou) gaan we dieper in op de dilemma's en uitdagingen waarvan je denkt dat die de ontwikkeling en het succes van je bedrijf belemmeren. In feite een gratis coachingsessie 😜
Stap 3
Stap 4
Go / No Go
Als je overtuigd bent dat onze samenwerking jou verder gaat brengen, doe ik je een voorstel. Of we nemen afscheid van elkaar; altijd zonder 'hard feelings' ... 😃
Stap 4
Vind de kansen die je nu laat liggen! Het is gratis, duurt max. 5 minuten en je krijgt direct een rapport op maat ...
Goed bezig!;)

Want ik wil ook graag met jóu kennismaken ...

Laat je gegevens achter en ik bel je binnen 48 uur om even kort kennis te maken en – eventueel – een vervolgafspraak te plannen. Tot snel!


Hé, wacht even ...

Laat deze kans niet aan je neus voorbij gaan ...

JA, ik ontvang graag 25 quickwins die mij meer klanten, omzet en winst opleveren.

PS: je ontvangt 5 e-mails met 5 tips per keer.