Waarom?

  • Een heldere richting voor het komende jaar.
  • Een praktisch plan van aanpak.
  • Alle neuzen dezelfde kant op.

Wat is het dat je eigenlijk wilt voor je bedrijf? Wat is het dat je wilt in je persoonlijke leven? Meer winst, sneller groeien of een beter team? Meer rust in je hoofd, meer tijd of meer plezier?

Een doel hebben is belangrijk. Zeker als je ondernemer bent en je draagt ook de verantwoordelijkheid voor het welzijn van anderen: je team en hun gezinnen. Want als je niet weet wat je met je bedrijf wilt bereiken en waar je uiteindelijk naar toe wilt, hoe kun je er dan komen? Als je geen doel hebt kun je ook niet sturen. Dan is het afwachten waar ‘het lot’ jou brengt. Dat is toch niet wat je wilt?

En hoe zit het met jouw team? Als zij geen gemeenschappelijk doel hebben, hoe voorkom je dan dat individueel eigenbelang de boventoon voert? En hoe kun je dan het beste in iedereen naar boven halen, dat wat nodig is om de klus te klaren? Een gezamenlijke stip op de horizon verbindt en is dé manier om te komen waar je wilt zijn.

Wat ga je doen?

De Alignment kan het beste worden omschreven als een interactieve workshop waarin we zullen werken aan verschillende aspecten van je bedrijf. Het doel van de Alignment is duidelijkheid krijgen over de missie, visie en doelen van het bedrijf en te bepalen hoe we jouw bedrijf succesvoller kunnen maken. Hoe we het verborgen potentieel kunnen verzilveren.

Je kunt de Alignment als ondernemer 1:1 doen (AlignmentSESSIE), of met de sleutelfiguren uit je team (AlignmentDAG).

Alignment

Voor ondernemers en management teams die meer doelgericht willen werken.

vanaf € 1.495,-
Maak ondernemen leuker!

De eerste stap is simpel ...

Ben je een ondernemer en wil je jouw bedrijf – en je leven – naar een volgend niveau tillen? Meer tijd, meer geld, sneller groeien of een beter team? De eerste stap zetten is heel simpel en kost je niets … doe de quickscan of maak een afspraak …

Meer weten?

We kunnen bellen, zoomen of een persoonlijk gesprek plannen.

Quickscan

Vul de quickscan in om te zien of en hoe jij iets kan hebben aan mijn mentorprogramma of BusinessAcademy workshops. Het kost je maar een paar minuten om te ontdekken wat je kunt doen om ondernemen leuker te maken en een bedrijf te bouwen dat werkt zonder jou!

Twijfel je nog?

Claim je voucher*

voor een
GRATIS WORKSHOP
t.w.v. € 450,-

* Je claim voor een voucher is niet zondermeer te verzilveren. Omdat ik maar een beperkt aantal ondernemers in mijn workshops kan aannemen, is het aantal plaatsen dat ik gratis weg kan geven beperkt. Na ontvangst van je claim neem ik contact met je op.

Dat je twijfelt vind ik niet meer dan logisch! Want een coach nemen is een belangrijke beslissing in je leven. En dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste coach aan je zijde krijgt. Eentje die bij je past en die jouw situatie begrijpt. En iemand die je écht verder helpt! Om daar achter te komen nodig ik je uit om kostenloos een van mijn ActionCLUB workshops bij te wonen

Deze website gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Privacybeleid.