ActionCOACH_programma_wit

Programma

ActionCOACH 1:1

4 - 6 uur per week

1:1 Coaching is het meest interessant voor ondernemers met een bedrijf met meer dan 5 werknemers, en waar de groei van de omzet en/of winst op de een of andere manier lijkt te stagneren. Je hebt het op zich best goed voor elkaar, maar waarschijnlijk werk je heel veel uren in je bedrijf omdat het niet kan overleven zonder jouw voortdurende aandacht. Je werkt enorm hard en bent zoveel tijd in je bedrijf aan het werk, dat je gezin, familie en vrienden daaronder lijden. Je hebt genoeg ideeën en plannen om het beter te maken, maar die komen maar niet van de grond. Want de waan van de dag zorgt dat je structureel te druk bent! Wil je dát veranderen? Dan is 1:1 coaching écht iets voor jou!

  • Ambitieus en doelgericht groeien.
  • Resultaatgericht gaan werken.
  • De ‘gaten’ in je kennis al doende vullen.
  • Al je dromen, plannen en ideeën realiseren.

Waarom dit programma?

Weet je niet zeker of en waarom je een business coach nodig hebt?

Dat dachten in eerste instantie duizenden andere ondernemers ook. Tot ze de stap zetten om met een ActionCOACH in zee te gaan. Want wie het 1:1 coaching traject volgt, voegt het snelst waarde toe aan je bedrijf én aan jezelf. Door dit intensieve en intense programma, leer je sneller, bereik je sneller resultaat en vindt je sneller de ‘werk-prive’ balans die je zoekt. Én de 1:1 coaching aanpak is zó solide en bewezen dat ik resultaat kan garanderen!

Drie belangrijke redenen waarom 1:1 coaching zal werken voor jou en je bedrijf?

  1. Ik zal je helpen om 100% gefocust te zijn op jouw doelen en de stap-voor-stap-processen om daar te komen. Deze focus alleen al heeft geweldig veel impact op hoe je werkt en wat dat oplevert.
  2. Ik zal erop aandringen dat er dingen gedaan moeten worden, niet alleen voor de dagelijkse bedrijfsvoering, maar ook voor de dynamische groei van het bedrijf. Jouw investering in 1:1 coaching is een investering in jouw succes … en we gaan ervoor zorgen dat je dat behaalt!
  3. Ik ga je onze meer dan 350 strategieën leren toe te passen. Of een selectie daarvan.

Dus of je doel nu is om meer geld te verdienen, of minder uren te werken … of beide … we krijgen dat voor elkaar!

Wat ga je doen?

Het 1:1 coaching programma bestaat voor een belangrijk deel uit één-op-één coachinggesprekken. Elke week, op een vast tijdstip, hebben we zo’n sessie. Geen ‘koffieautomaatpraatje’ maar gestructureerd en actiegericht. Tijdens deze coachingsgesprekken gaan we in op het stellen van doelen, het creëren van nieuwe marketingstukken en het ontwikkelen van nieuwe verkoopstrategieën en bedrijfssystemen. We pakken alles aan wat voor jou nodig is om je doelen te realiseren.

Net als alle programma’s is de basis voor mijn coaching aanpak het ActionCOACH Stappenplan. Een formule speciaal ontworpen voor MKB ondernemers die bereid zijn zich maximaal in te zetten om hun bedrijf succesvoller te maken en te laten groeien. De geschiktheid, de volgorde en de prioriteiten van de strategieën en activiteiten die we gaan inzetten bepalen we in eerste instantie tijdens onze kick-off (Alignment). Gaandeweg sturen we bij waar nodig.

2019_Guarantee_Badge_26weken-300

Programma

ActionCOACH 1:1

Focus op resultaat, begeleiding en maatwerk. Voor de ondernemer die er alles uit wil halen wat erin zit.

Investering tijd

4 - 6 uur per week

Investering financieel

Vanaf € 650,- /maand

Workshops

Agenda

Ja, ik wil vrijblijvend de workshop agenda ontvangen ...

Hallo!
Wat kan ik vandaag voor jou betekenen?

Wat leuk dat je interesse toont om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Kies hieronder waar je interesse naar uitgaat ...

Ik wil graag ...

Twijfel je nog?

Claim je voucher*

voor een
GRATIS WORKSHOP
t.w.v. € 450,-

* Je claim voor een voucher is niet zondermeer te verzilveren. Omdat ik maar een beperkt aantal ondernemers in mijn workshops kan aannemen, is het aantal plaatsen dat ik gratis weg kan geven beperkt. Na ontvangst van je claim neem ik contact met je op.

Dat je twijfelt vind ik niet meer dan logisch! Want een coach nemen is een belangrijke beslissing in je leven. En dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste coach aan je zijde krijgt. Eentje die bij je past en die jouw situatie begrijpt. En iemand die je écht verder helpt! Om daar achter te komen nodig ik je uit om kostenloos een van mijn ActionCLUB workshops bij te wonen

Deze website gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Privacybeleid.