AC-20-ActionCLUB-logo-WHT

Programma

ActionCLUB

3 Maanden elke 14 dagen workshop & netwerken

ActionCLUB bestaat uit een serie MasterClasses voor ondernemers die graag willen (bij)leren hoe zij verandering kunnen brengen in hun bedrijf of privé leven. Je werkt met plezier, maar je maakt te veel uren. Je hebt te veel taken op je bord en het gevoel dat je er onmogelijk even tussenuit kunt. Je zou meer winst willen maken en/of je team zelfstandiger laten werken zodat jij er niet altijd hoeft te zijn. En je wilt meer vrije tijd krijgen om te doen wat je het liefste doet.

Ben je leergierig en vind je het óók leuk om regelmatig collega ondernemers te ontmoeten? Wil je graag gestructureerd AAN je bedrijf gaan werken en gaat het je helpen om dat met een eenvoudige methode te doen? Dan is de ActionCLUB écht iets voor jou.

 

 • Kennis bijspijkeren.
 • Structuur in je bedrijf brengen.
 • Actiegericht gaan ondernemen.
 • Andere ondernemers ontmoeten.

Waarom dit programma?

Als het tijd is voor een tandje minder …

Ben jij toe aan een leven met minder stress en meer vrije tijd voor jezelf? Wil je graag leren hoe je een bedrijf bouwt dat kan werken ZONDER jou? Als een goed geoliede machine met een goed team en doorlopend winstgevend?

Dan is het tijd om te leren hoe je AAN je bedrijf gaat werken, in plaats van alleen maar IN je bedrijf. Stap voor stap leer je hoe dat werkt. Je leert hoe je jouw tijd het beste kunt besteden, hoe je de concurrentie verslaat met een veel betere propositie, hoe je meer klanten vaker terug laat komen en hoe je ze aan je bindt en winstgevend maakt. En natuurlijk leer je alles wat je moet weten om het beste personeel voor jouw bedrijf te werven, te trainen en er een zelfstandig en loyaal team van te maken.

Drie belangrijke redenen waarom ActionCLUB zal werken voor jou en je bedrijf?

 1. Je gaat ontdekken door welke principes succesvolle ondernemers dat zijn geworden. Hoe ze denken en wat ze (niet) doen. Hoe je een betere versie van jezelf kunt worden en jouw verborgen potentieel kunt gaan benutten.
 2. Je gaat leren aan welke knoppen je moet draaien om je bedrijf succesvoller te maken en te bereiken wat je wilt: meer winst, beter team en/of meer vrije tijd.
 3. Ik ga je leren hoe je 100% gefocust kunt werken. Op basis van jouw doelen en een plan om daar te komen. En door je te leren hoe je jouw tijd zo effectief mogelijk benut. Zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd en dus meer tijd gaat overhouden voor iets anders.

 

Dus of je doel nu is om meer geld te verdienen, of minder uren te werken … of beide … ik leer je hoe je dat kunt bereiken!

Wat ga je doen?

ActionCLUB is een opleidingsprogramma en tegelijkertijd een ondernemersnetwerk. Het programma is speciaal opgezet voor MKB ondernemers die de ‘gaten’ in hun ondernemerskwaliteiten willen vullen. Je gaat werken aan een sterke basis voor je bedrijf, opgebouwd rond alle belangrijke fundamenten van succesvol ondernemen. Tussen de workshops door ga je het geleerde meteen voor jouw bedrijf in de praktijk brengen zodat je gedurende het programma al meteen resultaten gaat behalen.

Het complete programma heeft een doorlooptijd van 3 maanden.

 • Elk trimester bestaat uit een serie van 6 workshops.
 • De workshops zijn om de 14 dagen (2x per maand).
 • De groepen zijn nooit groter dan 15 ondernemers.
 • Ter afsluiting van elk trimester (7e workshop) is er een plek voor jou gereserveerd in onze GrowthCLUB planning workshop van een hele dag. Deze plek is gratis als je lid bent van ActionCLUB.

 

Beperkt aantal startmomenten

Het is niet mogelijk om halverwege een trimester in te stappen. Daarom is het belangrijk dat je op het juiste moment instapt, dus altijd als er een nieuwe groep start. Vraag de Workshop Agenda aan om te kijken wanneer het beste moment voor jou is om te beginnen.

Programma

ActionCLUB

Focus op zelf doen en netwerken. Voor de ondernemer die stap-voor-stap zijn bedrijf wil ontwikkelen.

Investering tijd

3 Maanden elke 14 dagen workshop & netwerken

Investering financieel

€ 2.970,-

Workshops

Agenda

Ja, ik wil vrijblijvend de workshop agenda ontvangen ...

Hallo!
Wat kan ik vandaag voor jou betekenen?

Wat leuk dat je interesse toont om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Kies hieronder waar je interesse naar uitgaat ...

Ik wil graag ...

Twijfel je nog?

Claim je voucher*

voor een
GRATIS WORKSHOP
t.w.v. € 450,-

* Je claim voor een voucher is niet zondermeer te verzilveren. Omdat ik maar een beperkt aantal ondernemers in mijn workshops kan aannemen, is het aantal plaatsen dat ik gratis weg kan geven beperkt. Na ontvangst van je claim neem ik contact met je op.

Dat je twijfelt vind ik niet meer dan logisch! Want een coach nemen is een belangrijke beslissing in je leven. En dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste coach aan je zijde krijgt. Eentje die bij je past en die jouw situatie begrijpt. En iemand die je écht verder helpt! Om daar achter te komen nodig ik je uit om kostenloos een van mijn ActionCLUB workshops bij te wonen

Deze website gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Privacybeleid.