Winnende Groeiformule

De 5-Ways is een bewezen krachtige formule waarmee je de omzet en winst van je bedrijf exponentieel kunt verhogen. Tijdens een aantal workshops ga jij (met je team) ermee aan de slag en ontwikkel je een simpel marketing & salesplan met een mix van succesvolle strategieën om je bedrijf te laten groeien.

Voor wie

Speciaal voor ondernemers die op zoek zijn naar een pragmatisch en doelgericht sales & marketingplan. Geen wollig en ingewikkeld marketing blabla, maar een concreet actieplan met minimaal 50 strategieën om meer leads, meer klanten, meer omzet en meer winst te krijgen.

Hoe het werkt

Aan de basis van dit programma ligt de 5-Ways Formule van ActionCOACH. Bekijk de video hieronder om te ontdekken hoe deze formule werkt.

 

Om de voor jouw bedrijf beste groeiformule te ontwerpen, bestaat dit programma uit een aantal workshops van een dagdeel. De eerste sessie is alleen met jou als ondernemer. Samen bepalen we het resultaat dat je zoekt en de doelen die daarbij horen. Dit wordt de ‘stip op de muur’ waarmee we in de daaropvolgende sessies met jouw team aan de slag gaan. Vervolgens bepalen we in een serie interactieve workshops met jouw team, met welke strategieën we invulling gaan geven aan de 5 verschillende drijvers van de 5-Ways Formule.

 

Zo universeel en praktisch dat je denkt:
“Waarom heb ik dat zélf niet bedacht?”

 

Wat ga je doen?

1. AlignmentSESSIE ondernemer 

De AlignmentSESSIE is bedoeld om duidelijkheid te krijgen over de missie, visie en doelen van jou als ondernemer. Het vormt de ‘stip op de muur’ en schept het kader voor de workshops die volgen met het managementteam. Deze sessie is bij jou in je bedrijf of op een inspirerende plek bij jou in de buurt.

2. AlignmentSESSIE team 

Na de AlignmentSESSIE met de ondernemer, volgt een dagdeel samen met het managementteam. Tijdens die sessie wordt de 5-Ways Formule uitgelegd en presenteren we de uitkomst van de AlignmentSESSIE met de ondernemer (het kader en de ‘stip op de muur’).

3. Workshops met het (management)team

Na de AlignmentSESSIE met het team, gaan we concreet aan de slag met de invulling van jouw 5-Ways Strategie voor het komende jaar. Alle drijvers waarmee we de winst gaan verhogen komen aan bod. Met de 350+ strategieën die ik je zal aanreiken, is het eenvoudig om een aantal interessante strategieën te kiezen.

350+ Strategieën om meer winst te maken

Je krijgt een handleiding met alle 350+ strategieën die je kunt inzetten als je met de 5-Ways aan de slag gaat.

Quickscan & verbeteradvies waardepropositie 

Je (waarde)propositie is belangrijk om jezelf te onderscheiden van je concurrenten. Te vaak denken bedrijven dat ze uniek zijn, terwijl vergelijkbare bedrijven zo’n beetje hetzelfde roepen. Om ervoor te zorgen dat je een meer onderscheidende waardepropositie krijgt, geef ik je tips en advies wat en hoe het beter kan.

Quickscan & verbeteradvies website 

Je website wordt onder de loep genomen en je krijgt verbeteradvies over de inhoud én de technische aspecten. Van de manier waarop je producten en diensten worden getoond tot de manier waarop je zo goed mogelijk van elke bezoeker een lead of klant maakt.

Quickscan & verbeteradvies verkoop/marketing materiaal 

Je advertenties, brochures, presentaties en andere marketing / verkoop tools wordt onder de loep genomen en je krijgt verbeteradvies over de inhoud én de vormgeving. Van de manier waarop je jouw waardepropositie communiceert tot aan het proces waarop je potentiële klanten aanzet om te kopen of contact met je op te nemen.

Belangrijk om te weten

De locatie waar we onze sessie en workshops houden is bij voorkeur een inspirerende omgeving waar je écht even los kunt komen uit de waan van de dag. Maar het kan ook bij jou in je bedrijf.

Wat het kost

Elk bedrijf is anders en heeft specifieke behoeftes en wensen. Dat maakt het onmogelijk voor mij om een vast tarief te hanteren. Laten we samen kijken wat nodig is in jouw specifieke situatie dan doe ik je een voorstel op maat.

Waarom de ActionCOACH methode?

Met de ActionCOACH methode heb je als mkb ondernemer een allesomvattend stappenplan in handen om met minder risico te ondernemen en een leven te krijgen met meer zekerheid, meer voldoening en passief inkomen.

Als je de ActionCOACH methode gebruikt weet je precies aan welke knoppen je moet draaien om je bedrijf – en je leven – met succes naar een hoger niveau te tillen en is verspilling van kostbare tijd, geld en energie verleden tijd.

  • Je krijgt scherp in welke richting jouw bedrijf het beste kan ontwikkelen en aan welke knoppen je daarvoor moet draaien.
  • Je wordt weer baas over je agenda en krijgt tijd om AAN je bedrijf en leuke projecten en plannen te werken.
  • Je krijgt de cashflow onder controle, stopt met het verspillen van geld en boost je omzet en winst onder aan de streep.
  • Je wordt een betere leider en verhoogt de zelfredzaamheid van je team tot het niveau dat jijzelf misbaar wordt in je bedrijf.
Sta je open voor een frisse blik?

Laat deze kans niet aan je neus voorbijgaan ...

Stap 1
Business Scan
Doe de test om de kansen in je bedrijf te vinden die je nu laat liggen ...
Stap 1
Stap 2
Meet & Greet
Als je ervoor open staat, plannen we een eerste kennismakingsgesprek (telefonisch of online). Om te ontdekken of we een klik hebben en of het voor jou interessant is om een volgende stap te zetten.
Stap 2
Stap 3
Discovery Sessie
Tijdens deze live sessie (bij jou) gaan we dieper in op de dilemma's en uitdagingen waarvan je denkt dat die de ontwikkeling en het succes van je bedrijf belemmeren. In feite een gratis coachingsessie 😜
Stap 3
Stap 4
Go / No Go
Als je overtuigd bent dat onze samenwerking jou verder gaat brengen, doe ik je een voorstel. Of we nemen afscheid van elkaar; altijd zonder 'hard feelings' ... 😃
Stap 4
Vind de kansen die je nu laat liggen! Het is gratis, duurt max. 5 minuten en je krijgt direct een rapport op maat ...
Goed bezig!;)

Want ik wil ook graag met jóu kennismaken ...

Laat je gegevens achter en ik bel je binnen 48 uur om even kort kennis te maken en – eventueel – een vervolgafspraak te plannen. Tot snel!


Hé, wacht even ...

Laat deze kans niet aan je neus voorbij gaan ...

JA, ik ontvang graag 25 quickwins die mij meer klanten, omzet en winst opleveren.

PS: je ontvangt 5 e-mails met 5 tips per keer.