5 Ways-logo-WHT

Programma

5-Ways GroeiPLAN

Business STRATEGIE

De manier van denken waarop de 5-Ways Formule is gebaseerd, is een bewezen krachtig concept dat de meeste MKB ondernemers over het hoofd zien. Maar wanneer je de tijd neemt om er mee aan de slag te gaan, zal het een exponentiële groei van je bedrijf teweeg brengen. Met ‘slechts’ een verhoging van 10% per drijver zal je winst met 61% toenemen. Het is niet meer en niet minder de eenvoud van een wiskundig fenomeen; het vermenigvuldigingseffect.

  • Een pragmatisch actiegericht plan voor 12 maanden.
  • Koers bepalen samen met je team.
  • Alle neuzen dezelfde kant op.

Waarom dit programma?

Zo universeel en praktisch dat je denkt: “Waarom heb ik dat zélf niet bedacht?”

Het 5-Ways Progamma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die samen met hun (management)team een 5-Ways ActiePLAN voor het komende jaar willen maken. Binnen 6-8 weken ligt jouw plan op tafel.

Het 5-Ways Programma is zeer praktisch en pragmatisch. Daarbij bepaal jij als ondernemer de ambitie en schep je ook het kader waarbinnen die groei moet plaatsvinden. Daarna gaan we samen met het (management)team het plan maken met welke strategieën we dat gaan doen. Ik heb vanuit ActionCOACH 350+ strategieën op de plank liggen, dus gegarandeerd dat er genoeg mogelijkheden zijn.

Het resultaat na 6 workshops is een ActiePLAN voor het komende jaar. Een concreet en actiegericht Sales & Marketing plan waarmee de omzet en winst van je bedrijf gaat groeien.

Wat ga je doen?

De 5-Ways Formule helpt je om op een andere manier naar je bedrijf te kijken. Het werkt op basis van cijfers die in elk bedrijf een rol spelen. Bekijk de video hieronder om te ontdekken hoe deze formule werkt.

Programma

Business STRATEGIE

5-Ways GroeiPLAN

Voor de ondernemer en het managementteam die een praktisch Sales & Marketing Plan willen hebben.

Investering tijd

6 - 8 weken

Investering financieel

€ 5.900,-

Workshops

Agenda

Ja, ik wil vrijblijvend de workshop agenda ontvangen ...

Ontdek de beste weg om je bedrijf te ontwikkelen of te veranderen.

Jouw weg naar een beter bedrijf start met de ActionCOACH succesformule. Onze coaching aanpak en programma's zijn sinds 1993 keer op keer getest en bewezen. We hebben het keer op keer zien werken; we weten dat het kan! Tienduizenden MKB ondernemers in de hele wereld gingen je al voor ...

0 +
Landen
0 +
Coaches
0 +
Klanten per maand
Hallo!
Wat kan ik vandaag voor jou betekenen?

Wat leuk dat je interesse toont om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Kies hieronder waar je interesse naar uitgaat ...

Ik wil graag ...

Twijfel je nog?

Claim je voucher*

voor een
GRATIS WORKSHOP
t.w.v. € 450,-

* Je claim voor een voucher is niet zondermeer te verzilveren. Omdat ik maar een beperkt aantal ondernemers in mijn workshops kan aannemen, is het aantal plaatsen dat ik gratis weg kan geven beperkt. Na ontvangst van je claim neem ik contact met je op.

Dat je twijfelt vind ik niet meer dan logisch! Want een coach nemen is een belangrijke beslissing in je leven. En dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste coach aan je zijde krijgt. Eentje die bij je past en die jouw situatie begrijpt. En iemand die je écht verder helpt! Om daar achter te komen nodig ik je uit om kostenloos een van mijn ActionCLUB workshops bij te wonen

Deze website gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Privacybeleid.