5 Ways-logo-WHT

Programma

5-WAYS Formule

8 - 12 weken

De manier van denken waarop de 5-Ways Formule is gebaseerd, is een bewezen krachtig concept dat de meeste MKB ondernemers over het hoofd zien. Maar wanneer je de tijd neemt om er mee aan de slag te gaan, zal het een exponentiële groei van je bedrijf teweeg brengen. Zo universeel en praktisch dat je denkt: “Waarom heb ik dat zélf niet bedacht?”

  • Een pragmatisch en doelgericht marketingplan.
  • Koers bepalen samen met je team.
  • Voorspelbaar resultaat.

Waarom dit programma?

Zo universeel en praktisch dat je denkt: “Waarom heb ik dat zélf niet bedacht?”

Het 5-Ways Progamma is speciaal ontwikkeld voor ondernemers die een pragmatisch en doelgericht sales & marketingplan willen hebben. Geen ingewikkeld marketing blabla, maar een concreet actieplan met minimaal 50 strategieën om meer leads, meer klanten, meer omzet en meer winst te realiseren.

Het resultaat is een concreet en actiegericht Sales & Marketingplan.

Wat ga je doen?

De 5-Ways Formule helpt je om op een andere manier naar je bedrijf te kijken. Het werkt op basis van cijfers die in elk bedrijf een rol spelen. Bekijk de video hieronder om te ontdekken hoe deze formule werkt.

Programma

5-WAYS Formule

Focus op Sales & Marketing. Voor de ondernemer en het managementteam die een boost aan hun Sales & Marketing willen geven.

Investering tijd

8 - 12 weken

Investering financieel

€ 5.900,-

Workshops

Agenda

Ja, ik wil vrijblijvend de workshop agenda ontvangen ...

Hallo!
Wat kan ik vandaag voor jou betekenen?

Wat leuk dat je interesse toont om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen! Kies hieronder waar je interesse naar uitgaat ...

Ik wil graag ...

Twijfel je nog?

Claim je voucher*

voor een
GRATIS WORKSHOP
t.w.v. € 450,-

* Je claim voor een voucher is niet zondermeer te verzilveren. Omdat ik maar een beperkt aantal ondernemers in mijn workshops kan aannemen, is het aantal plaatsen dat ik gratis weg kan geven beperkt. Na ontvangst van je claim neem ik contact met je op.

Dat je twijfelt vind ik niet meer dan logisch! Want een coach nemen is een belangrijke beslissing in je leven. En dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste coach aan je zijde krijgt. Eentje die bij je past en die jouw situatie begrijpt. En iemand die je écht verder helpt! Om daar achter te komen nodig ik je uit om kostenloos een van mijn ActionCLUB workshops bij te wonen

Deze website gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Privacybeleid.