Waarom?

  • Een pragmatisch en doelgericht marketingplan.
  • Koers bepalen samen met je team.
  • Voorspelbaar resultaat.

De manier van denken waarop de 5-Ways Formule is gebaseerd, is een bewezen krachtig concept dat de meeste MKB ondernemers over het hoofd zien. Maar wanneer je de tijd neemt om er mee aan de slag te gaan, zal het een exponentiële groei van je bedrijf teweeg brengen. Zo universeel en praktisch dat je denkt: “Waarom heb ik dat zélf niet bedacht?”

Wat ga je doen?

De 5-Ways Formule helpt je om op een andere manier naar je bedrijf te kijken. Het werkt op basis van cijfers die in elk bedrijf een rol spelen. Bekijk de video hieronder om te ontdekken hoe deze formule werkt.

5-WAYS Formule

Focus op Sales & Marketing. Voor de ondernemer en het managementteam die een boost aan hun Sales & Marketing willen geven.

€ 5.900,-
Maak ondernemen leuker!

De eerste stap is simpel ...

Ben je een ondernemer en wil je jouw bedrijf – en je leven – naar een volgend niveau tillen? Meer tijd, meer geld, sneller groeien of een beter team? De eerste stap zetten is heel simpel en kost je niets … doe de quickscan of maak een afspraak …

Meer weten?

We kunnen bellen, zoomen of een persoonlijk gesprek plannen.

Quickscan

Vul de quickscan in om te zien of en hoe jij iets kan hebben aan mijn mentorprogramma of BusinessAcademy workshops. Het kost je maar een paar minuten om te ontdekken wat je kunt doen om ondernemen leuker te maken en een bedrijf te bouwen dat werkt zonder jou!

Twijfel je nog?

Claim je voucher*

voor een
GRATIS WORKSHOP
t.w.v. € 450,-

* Je claim voor een voucher is niet zondermeer te verzilveren. Omdat ik maar een beperkt aantal ondernemers in mijn workshops kan aannemen, is het aantal plaatsen dat ik gratis weg kan geven beperkt. Na ontvangst van je claim neem ik contact met je op.

Dat je twijfelt vind ik niet meer dan logisch! Want een coach nemen is een belangrijke beslissing in je leven. En dan wil je er zeker van zijn dat je de juiste coach aan je zijde krijgt. Eentje die bij je past en die jouw situatie begrijpt. En iemand die je écht verder helpt! Om daar achter te komen nodig ik je uit om kostenloos een van mijn ActionCLUB workshops bij te wonen

Deze website gebruikt cookies.

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website voor de bezoeker beter werkt. Privacybeleid.