brainwave

Video

#mindset

Jef Staes – Je bent een schaap!

Boeiend inzicht in ons onderwijsklimaat! Zelf bleef ik niet goed plakken in de schoolbanken, maar ben sterk autodidactisch en heb zo mijn passie en talenten kunnen ontwikkelen! Als de visie van Jef toen in het onderwijs aanwezig geweest zou zijn geweest, had mij dit veel energie en verloren tijd bespaard.

Video afspelen
Jeff Staes | Je bent een schaap!

Jeff Staes is een Belgische ondernemer, spreker en auteur, vooral bekend om zijn ideeën over creativiteit, innovatie en ondernemerschap. Hij is de oprichter van verschillende bedrijven en staat bekend om zijn inspirerende lezingen over onderwerpen als teambuilding, leiderschap en verandering.

Staes is ook auteur van verschillende boeken, waaronder “Mijn idee: een echte ondernemer is niet tevreden” en “Iedereen ondernemer”. Zijn denkwijze is sterk gericht op het stimuleren van creativiteit en ondernemerschap in zowel individuen als organisaties.

Keertje brainstormen?

Laat je succes niet afhangen van geluk; werk met lef en discipline aan je bedrijf en maak de juiste keuzes. Next-level ondernemen is daar één van …

Meer brainwaves ...

Ontvang ze gratis en automatisch in je mailbox ...

Meld je aan ...

voor brainwaves

Terugbelverzoek

Goed bezig!;) Want ik wil ook graag met jóu kennismaken ...

Laat je gegevens achter en ik bel je binnen 48 uur om even kort kennis te maken en (eventeel) een vervolgafspraak te plannen.