Resultaat Garantie

De coaching programma's van ActionCOACH zijn wereldwijd getest en bewezen. We hebben het keer op keer zien werken; we weten dat het kan!
1

Ik garandeer dat je resultaten behaalt en dat je mij als ActionCOACH binnen 6 maanden terugverdiend. Zo niet, dan is mijn coaching GRATIS tot we resultaat boeken!

2

Ik garandeer je dat ik jou de waarheid vertel over jou en je bedrijf. Ik smeer geen stroop en het is ook niet altijd even aardig. Wel ben ik belangeloos, onpartijdig en heb ik geen last van ’tunnelvisie’ of vastgeroeste denkpatronen. Kortom ik geef je gewoon een realistisch beeld van hoe je bedrijf ervoor staat.

3

Ik garandeer een scholingsprogramma speciaal ontwikkelt voor ondernemers. Ik leer je hoe een bedrijf écht werkt en hoe je het succesvol kunt laten groeien. In elke situatie. In elke branche.

4

Ik garandeer vertrouwelijkheid en volledige geheimhouding; alles wat ik hoor, zie en lees zal door mij vertrouwelijk behandeld worden. Mijn ICT systemen zijn veilig en bestand tegen inbraak. 

5

Ik garandeer een persoonlijke benadering op maat voor jou en je bedrijf. Hoewel mijn coaching aanpak is gebaseerd op de beproefde en bewezen succesvolle methodes en systemen van ActionCOACH, is elke stap die we zetten precies afgestemd op de fase waarin jouw bedrijf zit en op jouw persoonlijke behoefte.

6

Ik garandeer een bewezen aanpak en methodiek die ontwikkeld is om de winst binnen jouw bedrijf te vermenigvuldigen. Je krijgt toegang tot ons geheel eigen systeem van coaching strategieën, systemen, programma’s en diensten.

7

Ik garandeer dat je leert hoe je een winstgevend commercieel bedrijf bouwt dat kan werken zonder jou. Door je stap voor stap te leren hoe je AAN je bedrijf moet werken. Zodat je het bedrijf – en het privé leven – krijgt dat je zoekt.

Geniet meer van je leven als ondernemer.

Bouw een bedrijf dat werkt zonder jou.

Business Coaching
Neem een mentor

1:1 Sparringpartner
Stok achter de deur

Business Academy
Doe workshops

On demand workshops en trainingen voor jou en je team.

Business Events
Join us

Strategie & Planning dagen
Mastermind Groepen

Binnenkort
Vind de kansen die je nu laat liggen! Het is gratis, duurt max. 5 minuten en je krijgt direct een rapport op maat ...
Goed bezig!;)

Want ik wil ook graag met jóu kennismaken ...

Laat je gegevens achter en ik bel je binnen 48 uur om even kort kennis te maken en – eventueel – een vervolgafspraak te plannen. Tot snel!