brainwave

Video

#business development

Een plan is geen strategie

Volgens Roger Martin is een goed doordachte strategie van cruciaal belang voor het succes en de veerkracht van een organisatie. Een heldere strategie geeft bedrijven focus, richting en helpt bij het vaststellen van langetermijndoelen. Daarnaast versterkt het de concurrentiepositie door te identificeren wat het bedrijf uniek maakt en waarin het zich onderscheidt. Het stelt leiders in staat op een samenhangende wijze te denken en te handelen om die langetermijndoelen te bereiken.

Video afspelen

Roger Martin is een Canadese academicus en managementdenker, geboren op 7 augustus 1956. Hij is vooral bekend als voormalig decaan van de Rotman School of Management aan de Universiteit van Toronto. Naast zijn academische carrière heeft Martin bijgedragen aan het veld van strategisch management en innovatie.

Hij heeft verschillende boeken geschreven, waaronder “The Opposable Mind: How Successful Leaders Win Through Integrative Thinking” en “Playing to Win: How Strategy Really Works,” dat hij samen met A.G. Lafley schreef, de voormalige CEO van Procter & Gamble.

Martin staat bekend om zijn gedachtegoed over integratief denken en strategieontwikkeling. Hij heeft ook gediend in adviesfuncties en is een veelgevraagd spreker op het gebied van management en strategie. Zijn ideeën hebben invloed gehad op bedrijfsleiders en professionals over de hele wereld.

Keertje brainstormen?

Laat je succes niet afhangen van geluk; werk met lef en discipline aan je bedrijf en maak de juiste keuzes. Next-level ondernemen is daar één van …

Meer brainwaves ...

Ontvang ze gratis en automatisch in je mailbox ...

Meld je aan ...

voor brainwaves

Terugbelverzoek

Goed bezig!;) Want ik wil ook graag met jóu kennismaken ...

Laat je gegevens achter en ik bel je binnen 48 uur om even kort kennis te maken en (eventeel) een vervolgafspraak te plannen.