brainwave

Video

#mindset

Een gelukkiger leven heb je zelf in de hand

Zoals Mel Robbins in het leven staat, zo sta ik er ook in. Wat zij heel knap doet, is haar visie en overtuiging omzetten in concrete handvatten en strategieën om de verandering in je leven te krijgen die je zoekt. Haar boeken hebben al zo veel mensen geholpen … Je moet echt even tijd maken en het interview bekijken waarin zij een kijkje in haar zoektocht geeft.

Video afspelen
Interview met Mel Robbins: This One Hack Will Unlock Your Happier Life | E108
Interview met Mel Robbins: This One Hack Will Unlock Your Happier Life | E108

Mel Robbins is een Amerikaanse auteur, spreker, talkshowhost en motivator. Ze werd geboren op 6 oktober 1968 in Kansas City, Missouri. Robbins staat bekend om haar werk op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en motivatie, met de nadruk op het overwinnen van obstakels en het ontwikkelen van positieve gewoonten.

Een van haar bekendste bijdragen aan het veld van persoonlijke groei is het “5 Second Rule” -concept, dat ze introduceerde in haar boek “The 5 Second Rule: Transform your Life, Work, and Confidence with Everyday Courage”. Het idee is gebaseerd op het principe dat je binnen vijf seconden na het krijgen van een idee of impuls actie moet ondernemen om het momentum vast te houden.

Keertje brainstormen?

Laat je succes niet afhangen van geluk; werk met lef en discipline aan je bedrijf en maak de juiste keuzes. Next-level ondernemen is daar één van …

Meer brainwaves ...

Ontvang ze gratis en automatisch in je mailbox ...

Meld je aan ...

voor brainwaves

Terugbelverzoek

Goed bezig!;) Want ik wil ook graag met jóu kennismaken ...

Laat je gegevens achter en ik bel je binnen 48 uur om even kort kennis te maken en (eventeel) een vervolgafspraak te plannen.