brainwave

Video

#visie & roadmap

De ‘Golden Circle’ van Simon Sinek: Why, How, What.

Nog altijd een van mijn favorieten! De Golden Circle van Simon Sinek: WHY – HOW – WHAT. Zijn ideeën over leiderschap en het belang van het ‘waarom’ hebben invloed gehad op bedrijfsleiders, managers en professionals wereldwijd. Simon Sinek is ook een veelgevraagd spreker op conferenties en evenementen.

Video afspelen
Simon Sinek: How great leaders inspire action

Simon Sinek is een Brits-Amerikaanse schrijver, spreker en consultant, vooral bekend vanwege zijn ideeën over leiderschap en motivatie. Hij werd geboren op 9 oktober 1973 in Wimbledon, Londen, Verenigd Koninkrijk. Zijn populaire TED-talk, getiteld “How Great Leaders Inspire Action,” is een van de meest bekeken TED-talks aller tijden.

Sinek heeft verschillende boeken geschreven, waaronder “Start with Why: How Great Leaders Inspire Everyone to Take Action” en “Leaders Eat Last: Why Some Teams Pull Together and Others Don’t.” In zijn werk benadrukt hij het belang van het begrijpen van het ‘waarom’ achter acties en het creëren van een inspirerende visie om leiderschap en organisatorische succes te stimuleren.

Keertje brainstormen?

Laat je succes niet afhangen van geluk; werk met lef en discipline aan je bedrijf en maak de juiste keuzes. Next-level ondernemen is daar één van …

Meer brainwaves ...

Ontvang ze gratis en automatisch in je mailbox ...

Meld je aan ...

voor brainwaves

Terugbelverzoek

Goed bezig!;) Want ik wil ook graag met jóu kennismaken ...

Laat je gegevens achter en ik bel je binnen 48 uur om even kort kennis te maken en (eventeel) een vervolgafspraak te plannen.