ActionCOACH Stappenplan

Be x Do = Have

Hoe het werkt?

Het 6-Stappenplan is een uitgebreid en allesomvattend systeem om een bedrijf te bouwen dat werkt zonder jou. Stap-voor-stap. Één stap tegelijk. Een universele en bewezen methode voor MKB ondernemers om een stabiel, winstgevend en toekomstbestendig bedrijf te bouwen.

Play Video

Video: 6-Stappen Systeem (Engels)

Bouw een bedrijf dat werkt zonder jou.

Dromen + Doelen + Leren + Plannen + Actie

Het resultaat is een organisatie die als een goed geoliede machine functioneert. Ook zonder jou! Daar geef ik je zelfs garantie op …

Play Video

Video: De ladder van het ondernemerschap (Engels)

Play Video

Video: De formule voor Succes - DGLPA (Engels)

Wat levert het op?

10 Essentiële vaardigheden die je als ondernemer moet beheersen ...

Passief inkomen creëren

Passief inkomen geeft je rijkdom. Want échte rijkdom gaat over het terugkrijgen van je tijd. Over de vrijheid om te kunnen doen wat je wilt, wanneer je wilt, hoe je wilt en met wie. Dan heb je wel een andere bron van inkomsten nodig.

Groter denken

Als oprichter van je bedrijf, ben je in de positie om beslissingen voor de lange termijn te nemen. Dit vereist vooruitdenken en een bewustzijn van wat er om de volgende hoek komt kijken.

Zakelijk meesterschap

Er zijn vier elementen van zakelijk meesterschap: Bestemming, Tijd, Geld, en Levering. Krijg grip op deze vier elementen en je hebt een basis voor een goed en 'rijk' leven.

Je gat in de markt vinden

Het kiezen van een niche is bijna net zo moeilijk als het vasthouden aan een niche. De druk zal er altijd zijn om alles voor iedereen te willen zijn. Leer die druk te weerstaan en je op één markt te richten.

Altijd genoeg klanten

Een gestage stroom gekwalificeerde leads baant de weg naar groei van je bedrijf, maar het is een lastige opgave om uit te vinden waar je die stroom zult vinden. Het beheersen van leadgeneratie is een essentiële vaardigheid voor het starten - en laten groeien - van een goed bedrijf.

Meer verkopen

Klanten aantrekken en je producten en diensten etaleren is niet het enige dat telt - je moet wel nog je product of dienst verkópen. Een goede verkoper zijn is dan ook een van de meest essentiële vaardigheden die je als ondernemer kunt hebben ... maar ook een waar een hele grote groep ondernemers voor terugschrikt.

Klantenbinding

Het maakt niet uit wat voor soort bedrijf je hebt; de klant komt altijd op de eerste plaats. Het opbouwen van de juiste relaties, en het onderhouden van die relaties in de loop van de tijd, zal op de lange termijn het verschil maken.

Winstgevendheid verbeteren

Wanneer je goede marges hebt in je bedrijf, is de sky de limit. Maar als je slechte marges hebt, maakt het niet uit hoe hard je werkt om meer omzet te krijgen. Weten hoe je je marges (en dus je winstgevendheid) kunt beheersen, is de sleutel.

Systemen creëren

Zonder standaard operationele procedures in je bedrijf, kun je de kwaliteit of consistentie van de resultaten niet controleren. Om een goed bedrijf te runnen, moet je begrijpen hoe solide systemen worden gecreëerd.

Een team laten groeien

Je kent het gezegde wel: "Als je snel wilt gaan, ga dan alleen. Als je ver wilt komen, ga dan samen." Dit is nog altijd waar het om gaat. Het hebben van een getalenteerd en gemotiveerd team staat centraal bij de groei van een succesvol bedrijf.

Zet de eerste stap ...

Stop met compenseren, vergroot je ondernemer comfortzone en maak plannen waar je energie van krijgt ...

zet de 1e stap
stap 2
stap 3
stap 4

Performance Scan

Elke ondernemer is uniek en kent zo zijn specifieke uitdagingen in zijn of haar bedrijf. Doe de Business Performance Scan om te inventariseren wat goed gaat en wat beter zou kunnen in jouw specifieke situatie.

Coachingsessie (gratis)

Als de uitkomst en de aanbevelingen uit de Performance Scan aangeven dat er aspecten in jouw bedrijf zijn die veel beter kunnen, heb je de mogelijkheid om een GRATIS 1:1 coachinggesprek met mij te plannen.

Plan & voorstel

Gedurende 90 minuten analyseren we samen alle aspecten van jouw bedrijfsvoering en brengen we in kaart hoe jij jouw ongewenste situatie kan ombuigen naar een beter perspectief op een succesvolle toekomst. En aan welke knoppen je daarvoor moet draaien.

Go / No go

Bij wederzijdse klik en interesse, bespreken we de mogelijkheden van een samenwerking. Of we nemen afscheid van elkaar; altijd zonder 'hard feelings', want ik heb er alle begrip voor dat een Business Coach voor sommige ondernemers een brug te ver is ...😃

swipe door stappen