De ActionCOACH Succesformule

D G L P A
Play Video

Video: The formula for Success - DGLPA (Engels)

Jouw

Coaching Journey

BE X DO = HAVE

De weg naar een ander leven begint als je de beslissing neemt dat je niet langer op dezelfde manier wilt doorgaan. En dat je erkent dat je hulp kunt gebruiken om die verandering voor elkaar te krijgen. Je hebt dus de juiste mindset: ja, je wilt écht veranderen!

Play Video

Video: Coaching Journey Be x Do = Have (Engels)

BE

BE gaat over je mindset. Je wilt echt stappen zetten op de ladder van het ondernemerschap. Je wilt jezelf verder ontwikkelen en groeien. Je bent bereid om jouw eigen manier van denken en doen te veranderen. Je wilt weten wat je niet weet. Je wilt leren wat je nog niet kunt en inzicht krijgen in de mogelijkheden en kansen die er zijn en hoe je die kunt verzilveren.

DO

DO gaat over het doen. Want verandering vereist daadkracht. Actie. De vraag is alleen wát moet anders, wanneer is het juiste moment daarvoor en hoe pak je dat aan? Daar komt het 6-Stappen Systeem in beeld. De stappen zet je niet perse van onder naar boven, maar samen met mij bepalen we de juiste volgorde die aansluit bij wat jij op dat moment nodig hebt.

Play Video

Video: 6-Stappen Systeem (Engels)

Hoe werkt het

6-Stappen systeem

Het 6-Stappen Systeem is een uitgebreid en allesomvattend systeem om je bedrijf te transformeren. Stap-voor-stap. Één stap tegelijk. Hét recept om een succesvol winstgevend bedrijf te bouwen.

1

Stap

Mastery

Meesterschap

We creëren een commercieel bedrijf ...

Orde in de chaos & basis op orde

De eerste fase van groei in elk bedrijf is om de basis op orde te krijgen. Het gaat erom een stevige basis te bouwen voordat je veel energie verbrandt in het binnenhalen van nieuwe klanten. Het gaat erom dat jij als eigenaar (weer) grip krijgt op je bedrijf en dat ‘chaos’ wordt geëlimineerd.

Marketing

Ook 'Niche' genoemd

We creëren  een commercieel winstgevend bedrijf ...

Voorspelbare cashflow & betere liquiditeit

In deze fase scherpen we aan wat jouw bedrijf uniek maakt, bepaal je je garantie en verwoord je de waarde van je product of dienst. We focussen op hoe je klanten binnenhaalt en hoe je ze behoudt. En hoe je klanten steeds loyaler maakt zodat ze uiteindelijk ‘juichende fans’ van je bedrijf worden en anderen naar jou doorverwijzen.

2

Stap

3

Stap

Systems

Ook 'Leverage' genoemd

We creëren een commercieel, winstgevend bedrijf dat werkt ...

Efficiënter werken & meer (vrije) tijd

In deze fase ga je de organisatiestructuur, marketing, processen en financiën structureren en systematiseren. Van het invoeren van systemen en het beheersen van de effecten van vraag en aanbod tot aan het verankeren van een consistente kwaliteit en het vergroten van de efficiëntie. En daarmee het verhogen van de winstgevendheid. 

Team

We creëren een commercieel, winstgevend bedrijf, dat werkt zonder jou ...

Structuur voor groei & een General Manager

In deze fase ga je werken aan het ontwikkelen van een geweldig team.  T.E.A.M. staat voor ‘Together Everyone Achieves More’ oftewel Samen Bereikt Iedereen Meer.  Iedereen heeft de juiste positie en doet de goede dingen op de goede manier op het juiste moment.

4

Stap

5

Stap

Synergy

We creëren vrijheid.

Geoliede machine & passief inkomen

Tijdens deze fase is iedereen op de juiste plek, zelfs een General Manager, en iedereen doet altijd de juiste dingen op de juiste manier. Jij als ondernemer investeert je tijd vooral, of bijna alleen nog maar, aan strategische zaken en je inkomen is voor een groot deel passief inkomen van je bedrijf. Je hebt de vrijheid om nieuwe business-kansen te verkennen of eventueel je bedrijf te verkopen.

Freedom

Ook 'Results' genoemd

We investeren tijd en geld in andere dingen.

Vrijheid & persoonlijke groei

Als je op de hoogste trede van de ladder van het ondernemerschap terecht bent gekomen, heb je de mogelijkheid om de dagelijkse leiding volledig over te dragen aan anderen. Zodat jij vrij bent om een (fulltime) investeerder te worden die in andere bedrijven, onroerend goed of andere kansen investeert. Je kan zelfs besluiten Business Coach te worden zoals vele van onze klanten al reeds gedaan hebben.

6

Stap

Is jouw bedrijf (en jouw leven) zoals je het zou willen?

Is jouw antwoord nee? Laten we samen kijken naar wat beter kan en hoe we dat zo snel mogelijk voor elkaar krijgen ...

Start vandaag nog ...